Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Certifikat och riktlinjer

Självklart följer Ahlsell alla gällande lagar och regler, precis som vi kontinuerligt uppdaterar rådande policyer och certifieringar.

Vi arbetar också aktivt med att implementera lagar och regler internt så att alla medarbetare vet vad som gäller i det dagliga arbetet. Men kanske viktigast av allt är de synpunkter och idéer vi får från våra kunder, leverantörer och medarbetare. Deras tankar är en ständig källa till förnyelse. I vår strävan att vara ett av branschens ledande hållbara företag är vi även med och driver viktiga frågor genom att vara aktiv i olika branschorganisationer. 

Kvalitets- och miljöcertifierad

För de delar av verksamheten där miljöpåverkan bedöms vara störst finns tydliga riktlinjer fastlagda, bland annat i vår kvalitet- och miljöpolicy. Riktlinjerna upprätthålls via ISO-certifiering. Ahlsells verksamhet i Sverige är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001.

Digitalt säkerhetsdatablad

Säkerhetsblad skickas automatiskt till kunder digitalt i samband med inköp av produkt som kräver ett sådant. Bladen finns också att ladda ner i vår webbshop.

ISO:

El-Kretsen:

FTI:

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript