Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-05-30

Ahlsell är en del av Sveriges första Mobilitetshotell

Göteborgs Stad, Business Region Göteborg och Nordstan har tillsammans utvecklat Sveriges första Mobilitetshotell beläget i Nordstan, Göteborg. Som ett av företagen i Mobilitetshotellet kommer Ahlsell erbjuda kunder med centralt belägna projekt en mer hållbar helhetslösning för sitt bassortiment av produkter och tjänster.

Mobilitetshotellet i Nordstan ska samla olika företag och servicefunktioner under ett och samma tak samt ge tillgång till material på enkelt och lättillgängligt sätt. Här öppnar Ahlsell ett obemannat dygnetruntöppet mikrolager och med hjälp av transportcyklar som Göteborgs stad lånar ut kan hantverkare nå sina citykunder på ett smidigt och mer hållbart sätt.

Vi är mycket positiva till den här typen av initiativ där vi får vara med och utveckla samhället samtidigt som vi gör det enklare för våra kunder. Det här går också i linje med vår vision att driva byggandet av ett mer hållbart samhälle säger Mikael Sundström, vd Ahlsell Sverige.

Ahlsell kommer att förfoga över 300 kvadratmeter i anslutning till Nordstans parkeringsdäck med ett bassortiment av produkter och tjänster anpassade efter projektens behov. Det skapar tillgänglighet för de företag som arbetar i city dygnet runt, veckans alla dagar, året om och gör det enklare att kompletteringshandla till sina projekt på ett lätt och smidigt sätt.

Vi är glada över att kunna vara med i detta projekt för att lära för framtiden och göra det enklare för våra kunder att arbeta mer hållbart. Vi ser att fler och fler kunder kommer behöva adressera dessa frågor framåt, säger Lars Rosendahl, Regionchef för Ahlsell Väst.

För ytterligare information kontakta:
Mikael Sundström, vd Ahlsell Sverige AB
08-685 70 00, mikael.sundstrom@ahlsell.se

Lars Rosendahl, Regionchef för Ahlsell Väst.
08-685 70 00, lars.e.rosendahl@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript