Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2019-06-17

Storsatsning i nya lokaler för Ahlsell Norrköping

Ahlsell har tecknat avtal med Klövern om att totalrenovera och hyresgästanpassa en befintlig fastighet på Kiselgatan 33 i Norrköping för att inrymma Ahlsells framtida verksamhet i Norrköping. Dessa lokaler har tidigare använts som kontor och lager för Ericsson. Ombyggnaden har redan påbörjats och kommer att pågå för fullt fram till flytten och invigningen som planeras till april 2020. 

Den nya anläggningen i Norrköping blir på över 5 000 kvm och därmed en av Ahlsells största i Sverige. Förutom den stora butiken kommer lokalerna också att inrymma en avdelning för godshantering samt kontor för cirka 60 säljare. Sammanlagt har Ahlsell över 240 butiker i Norden.

Den nybyggda butiken erbjuder våra professionella kunder ett brett sortiment inom VVS, EL, VA, Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning från våra säljare och teknikspecialister.

Norrköping befinner sig i en spännande och expansiv fas. Staden växer, näringslivet utvecklas, och stora samhällsbyggnadsprojekt planeras. Norrköping har tillsammans med Linköping och övriga omkringliggande kommuner förutsättningar för en stark tillväxt framöver. ”För att kunna möta våra kunder och deras behov på bästa sätt i framtiden är det en självklarhet för Ahlsell att stärka vår lokala närvaro och satsa ytterligare resurser på en ort som Norrköping", säger Claes Seldeby, VD för Ahlsell Sverige AB.

Vi hälsar befintliga och nya kunder välkomna till invigningen i april 2020!

För ytterligare information, vänligen kontakta
Magnus Johansson, Regionchef Öst, tel 011-215890, e-post magnus.johansson@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Vi är Nordens ledande distributör med heltäckande sortiment inom installationsområdet och med starka positioner inom samtliga produktområden. Vi erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, el, industri, verktyg & maskiner, kyl, ventilation, isolering, bygg, fastighet, VA, förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Med 5 700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök: www.ahlsell.se


Pressmeddelande 2019-06-17

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript