Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2019-02-18

Ahlsell har ingått avtal med Quimper om finansiering

Med anledning av ägarförändringen som följer av Quimper ABs fullföljande av uppköpserbjudandet till aktieägarna i Ahlsell AB har Ahlsell och Quimper ingått finansieringsavtal.

Med anledning av fullföljandet av det erbjudande som Quimper AB offentliggjorde 11 december 2018 och därefter förklarade villkorat 13 februari 2019, har viss ägarförändringsklausuler i Ahlsells befintliga finansieringsarrangemang aktualiserats. Quimper har därvid erbjudit Ahlsell finansiering på marknadsvillkor för ersättning av tidigare finansiering, vilket avtal nu har träffats om.

Endast ledamöter som är oberoende av huvudägaren har deltagit i handläggning av ärendet.

För ytterligare information kontakta:
Karin Larsson, Chef för IR och extern kommunikation
08 685 59 24, karin.larsson@ahlsell.se

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 31 miljarder SEK och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Pressmeddelande, 18 februari 2019

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript