Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Bygg

För att ett byggprojekt ska bli lyckat krävs att varje delmoment i arbetet löper på smidigt. Som byggproffs vet vi vad som krävs. Därför har vi sett till att du hittar allt du behöver för ett framgångsrikt bygge hos oss. Oavsett om ditt nästa byggprojekt är stort eller litet, kontakta oss så har vi en lösning för dig.

Vi gör det tillsammans, Oss byggproffs emellan.

Vårt byggerbjudande sträcker sig från minsta skruv till avancerade helhetslösningar. Dessutom möts du alltid av äkta engagemang och erfaren kompetens med målet att förenkla din vardag. Vi kombinerar produkter från ledande varumärken med egna, vilket ger dig stora möjligheter att hitta rätt produkt. Vi erbjuder dessutom en mängd logistiklösningar för att möta dina specifika behov samt tjänster som effektiviserar din vardag.

Marknadens bredaste sortiment för dig som byggare


Lägg en beställning när du vill - hur du vill

För att göra vardagen enklare för dig gör vi det möjligt att lägga en beställning när och hur du vill. Vi har ett brett butiksnät, en välutvecklad e-handel och Sveriges största säljkår. Vi erbjuder även hjälp med att få en effektiv bygglogistik i byggprojekten.

Läs mer om våra tjänster »


Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript