Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Arbetsmiljöskyltar från Systemtext

Världspremiär för nästa generation färgefterlysande arbetsmiljöskyltar från Systemtext!

Efter år av forskning och utveckling har Systemtext tagit fram en ny världsunik och patenterad färgteknik kallad Supernova+®. En innovation som förädlar varje egenskap hos icke elektriska och efterlysnade arbetsmiljöskyltar till det yttersta, väl förberedda för framtida reglering enligt ISO-standarder. Vill du också säkra upp med de senaste skyltarna? Läs mer här!

Hur fungerar Supernova+®?

Den djupt bearbetade och unika färgen laddas av ljuset i sin omgivning, oavsett om det är dagsljus eller artificiell belysning. När ljuskällan sedan slocknar tar den färgefterlysande effekten vid och uppfattas precis som en elektrisk skylt.

Utmärkande för Supernova+® är de stark lysande vita partierna som bidrar till att färgupplevelsen blir extra tydlig och hela skyltens budskap framträder på ett kraftullt sätt i en nödsituation. Supernova+® är tillverkad i aluminium och monteras med hjälp av dubbelhäftande tejp. Systemtext avråder från att man borrar egna hål i skylten eftersom hålen kan få skylten att krackelera och förstöra den färgefterlysande egenskapen.

Internationellt godkända piktogram

Internationaliseringen fortgår både i Sverige och globalt, där allt fler företag med dess medarbetare har uppdrag utanför landets gränster. Det medför större krav på gemensamt säkerhetstänkande. Därför är alla Supernova+® arbetmiljöskyltar redan nu säkrade för framtida regleringar med piktogram alla ska kunna känna igen, oavsett språk eller nationalitet.

6 fördelar med Supernova+®

  • Lyskraft som överstiger minimumvärdena i ISO 16069, både vid 10 min och vid 60 min
  • Har rätt gröna och röda signalfärger enligt ISO 3864 – i både dagsljus och mörker
  • Färgefterlyser i sina signalfärger i mörker
  • Piktogrammen är enligt ISO 7010 – innebär att de är internationella
  • Skylten är förberedd för framtida regleringar
  • Gjord i aluminium – hållbart och återanvänt material


Synliga livräddare - nöd

Här presenterar vi de mest populära arbetsmiljöskyltarna för huvudkategorin nöd. Alla skyltar är tillverkade i aluminium, ett slittåligt och hållbart material som passar både inom- och utomhus.


Synliga livräddare - brand

Här presenterar vi de mest populära arbetsmiljöskyltarna för huvudkategorin brand. Alla skyltar är tillverkade i aluminium, ett slittåligt och hållbart material som passar både inom- och utomhus.

Luminans som sträcker sig över ISO 16069


Tester har utförst av RISE (Research Institutes of Sweden AB), och Supernova+® har visat sig ha efterlysningsvärden med en förbättrad luminans som sträcker sig långt över minimumkraven för ISO-standarden.

Luminansen, ljusstyrkan på efterlysningen, mäts enligt kraven i ISO 16069 efter 10 minuter och 60 minuter, där också kravet på avklingningstiden (tiden fram till att luminansen når 0,3 mcd/m²) måste uppfyllas.

*Mcd/m² = millicandela/kvadratmeter (candela är enheten på ljusstyrkan= tester på Supernova+® efterlysningsvärden utfördes av RISE hösten 2021.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript