Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Värmelösningar

En stor del av en fastighets energikostnad går till uppvärmning. Genom ett byta till mer energieffektiva lösningar kan energiåtgången minskas.

Värmepump - en bra affär

Besparingspotentialen för att investera i en ny värmepump kan ligga på upp till 30% jämfört mot en gammal värmepump.

 

Till skillnad från traditionella uppvärmningssystem släpper värmepumpar ut betydligt mindre CO2 vilket bidrar till en renare miljö.

 

En värmepump ökar värdet på fastigheten.

 

 

Ta del av vårt breda sortiment

Idag finns det många olika märken på värmepumpar. Ahlsell har valt att samarbeta med etablerade aktörer som aktivt arbetar med att minska energiförbrukning i sina värmepumpar.

 

 

Ett mer hållbart alternativ

Markvärmpump är en förnybar energikälla som inte genererar utsläpp av växthusgaser.

 

Luft/vatten-värmepump Luft/vatten-värmepumpar genererar minimala utsläpp av växthusgaser jämfört med traditionella värmesystem som el- eller oljepannor.

 

Frånluftsvärmepump återvinner värme från husets frånluftventilation och genererar både värme och varmvatten i ett vattenburet system. 

 

 

Vi hjälper dig att välja rätt markvärmepump

Med en bergvärmepump kan du spara upp till 80% av energiförbrukningen för värme och varmvatten. En bergvärmepump har mycket låga driftskostnader som gör att investeringen oftast återbetalar sig inom 5–8 år. Bergvärmeanläggning hämtar sin energi från solenergi, som passivt lagras i mark, berg och grundvatten.

 

 

Vi hjälper dig att välja rätt luft/vattenvärmepumpar

Med en luft/vattenvärmepump kan du spara upp till 70% av din uppvärmningskostnad. Värmepumpen överför luftens energi till värme och varmvatten. Pumpen är enkel att installera och har mycket låga driftskostnader som gör att investeringen oftast återbetalar sig inom 5–8 år.

 

Vi hjälper dig att välja rätt frånluftsvärmepump

Frånluftsvärmepumparna av den nya generationen är utvecklade för att möta de nya hårdare byggreglerna men passar även utmärkt för utbytesmarknaden. Pumpen passar för hus upp till cirka 200 m² med vattenburen radiatorkrets eller golvvärme. Besparingen mot en konventionell frånluftvärmepump är mellan 3 500 och 8 000 KWH per år, beroende på storlek av huset.

 

 

 

Vi har lösningarna

Vi har ett gediget sortiment av värmelösningar och tillbehör av hög kvalitet. Våra produkter inom värme passar alla typer av projekt, oavsett om du jobbar mot kommersiella fastigheter eller privatbostäder.

 

 

Läs mer

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript