Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Forum för fastighet

Välkommen till Forum för fastighet!

Ta en paus och häng med oss in i våren med allt som hör den till, dags att städa bort grus och snö, ställa iordning utemöbler och grillplatser, kontrollera lås och kärl. Allt med en förhoppning om att snart kunna ses i en fastighet nära dig!

Den här gången berättar vi bland annat om hur du kan spara pengar och tid genom att arbeta hållbart med vattentäta kommoder, vad smartaste lösningen är när handduschhållaren har gått sönder och om de möjligheter och enkla lösningar som finns när  hyresgästerna vill ladda sina elbilar på parkeringen.


Det här är Forum för fastighet


Reportage & tips för dig inom fastighet

Splint från Hammer-it ersätter betongplint och marskruv

Pålhammaren från Hammter-it erbjuder ett snabbt, enkelt och konstnadseffektivt sätt att montera en markförankring för din installation.


Pålhammaren är försedd med ett bärhandtag och är lättstartad med en enkel rekylstart. Den utför snabbt uppgiften att driva ner Splint - det enda du behöver göra är att hålla maskinen rakt.


Våra tjänster gör jobbet enklare


Upptäck mer inom fastighet

Fastighetsmässa i Malmö för fastighetskunderna i Region Syd!

Den 20 oktober håller Ahlsell en Fastighetsmässa på Malmö Arena. 100 leverantörer är inbjudna till en mässa som kommer att mellan kl. 16-20. Utställarna är alla relaterade till fastighetsbranschen och vi räknar med ca 1000 besökare från olika fastighetsbolag i regionen.

Välkommen!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript