Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-05-30

Ahlsell förvärvar Lindqvist AS och stärker därmed sin position inom verktyg och förnödenheter i västra Norge

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i Lindqvist AS. Företaget tillhandahåller verktyg och förnödenheter till hantverkare och industrisektorn i västra Norge. Verksamheten omfattar butik, lager, webbutik och verkstad i Bergen. Bolaget består av 10 medarbetare och omsättningen uppgick till 55 MNOK 2022.

Attraktiv kompetens och produktportfölj

Lindqvist AS erbjuder ett brett sortiment av elverktyg, handverktyg, fästelement och förbrukningsmaterial. Deras specialistkompetens, serviceerbjudande och produktsortiment inom borr- och skärutrustning innebär en förstärkning av Ahlsells totala erbjudande. Genom att kombinera våra styrkor och kompetenser kan vi nu erbjuda våra kunder ett bredare produktsortiment tillsammans med våra omfattande logistiklösningar.

Egen verkstad och slipanläggning ger stora fördelar

Ahlsell och Lindqvist delar samma vision om att skapa ett mer hållbart samhälle, och där skapar Lindqvists serviceverkstad möjlighet för kunderna att förlänga livslängden på produkterna de köper. När Lindqvists kompetens kombineras med Ahlsells redan starka hållbarhetsarbete kan vi erbjuda kunderna ännu fler miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar.

Tillträde beräknas ske i början av juni.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, ca 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript