Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-10-12

Ahlsell stärker sin position inom elsegmentet genom förvärvet av Varmecomfort AS

Ahlsell Norge AS har tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Varmecomfort AS, en av Norges ledande aktörer inom värmelösningar för inom- och utomhusbruk. Varmecomfort är kända för att vara innovativa och mycket kompetenta inom sitt fackområde. Bolaget har tio anställda och nettoomsättningen uppgick under 2022 till 95 MNOK.

Genom förvärvet får Ahlsell tillgång till unik specialistkompetens inom värmeprodukter och kan erbjuda installatörskunder i hela landet ett ännu mer attraktivt produktbud, tillsammans med rådgivning inom teknisk projektering och värmebehovsberäkningar.

Ahlsell har en tydlig ambition att erbjuda sina kunder marknadsledande produkter och energieffektiva lösningar. Med Varmecomforts sortiment stärker man detta erbjudande, samtidigt som Ahlsells breda produktutbud, starka marknadsnärvaro och omfattande logistikutbud tillgängliggörs för Varmecomforts kunder.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript