Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-01-18

Kennet Göransson lämnar rollen som CFO i Ahlsellkoncernen

I slutet på 2023 kommer Kennet Göransson att lämna rollen som CFO i Ahlsellkoncernen.

- Det är nu nio år sedan jag fick förmånen att ta mig an jobbet som CFO i Ahlsellkoncernen. Det har varit nio helt fantastiska år, inte bara för mig som CFO utan även i företagets utveckling. Vi har gått från 21 miljarder SEK i omsättning till nästan 50 miljarder SEK, efter att förvärvet av Sanistål genomförts. Det är nu en bra tidpunkt att lämna över till en ny person som får möjligheten att bidra till en fortsatt stark utveckling för koncernen, säger Kennet Göransson.

För att säkra en bra övergång kommer Kennet att vara kvar i rollen som CFO fram till dess att en efterträdare är på plats.

- Kennet har på ett påtagligt sätt bidragit till Ahlsellkoncernens starka utveckling under de här nio åren. Därtill har han bidragit till en ökad professionalisering av koncernens ekonomiprocesser och dessutom varit en mycket uppskattad ledare, säger Claes Seldeby, VD och koncernchef Ahlsell.

Rekryteringen av Kennet Göranssons efterträdare har påbörjats.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder, ungefär 7 500 anställda, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript