Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Pumpar

Visste du att världens alla pumpar står för cirka 10 procent av den globala elförbrukningen1? En stor del av pumparna som är i drift är föråldrade och ineffektiva och bör bytas ut alternativt uppgraderas. Den senaste tekniken gör det enkelt att spara energi.

 

Investera i rätt pump

Genom att investera i en applikationsanpassad pump kan du spara kostnader. Kvalitet, kontrollsystem och underhåll är några av faktorerna som leder till att energiförbrukningen och kostnader kan sänkas.

 

 

 

Energieffektiva cirkulationspumpar

Att byta från en oreglerad pump till en varvtalsstyrd pump lönar sig. Med modern motorteknologi och omfattande regleringsmöjligheter kan dagens pumpar ge en besparing på upp till 80 procent jämfört med gamla och oreglerade pumpar.

 

 

Minska din energiförbrukning med Energy Check 

Tillsammans med vår partner erbjuder vi tjänsten Energy Check för industrier. Syftet är att ge dig insikt i pumparnas energiförbrukning. Upplägget är enkelt. Du investerar lite av din tid så erbjuder vi en rapport om dina pumpars energikostnader och informerar om hur du på ett enkelt sätt gör dem mer kostnadseffektiva.

 

 

Vi hjälper till med effektiva lösningar och produkter inom flödesteknik

Med vår erfarenhet, tekniska specialistkompetens och breda produktportfölj är vi en totalleverantör till våra kunder. Vi hjälper dagligen industrier med att optimera produktionsprocesser på ett tekniskt, hållbart och ekonomiskt sätt.

 

1 Källa: Grundfos

 

Läs mer

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript