Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Handla hos oss

I vårt breda sortiment finns 140 000 artiklar på lager som vi kan leverera dagen efter din beställning - eller som du kan hämta ut själv ifall du har vägarna förbi någon av våra butiker eller ett utlämningsställe. Ahlsell erbjuder det som gör din vardag lättare: Kundkort, självscanning, mötesplats i butik, app, e-handel, logistikcentrum i Hallsberg. Via Ahlsell får du kontakt med specialkompetens inom just ditt produktområde.

Dessutom, med rätt e-verktyg som EDI och Punchout, blir inköpsprocessen ännu enklare och tidsbesparande. Ni har möjlighet att skicka och ta emot order, orderbekräftelser, leveransbesked och fakturor elektroniskt, vilket ger er full kontroll över era inköp och sparar tid. Informationen kommer direkt till er, antingen via e-post på datorn eller mobil, eller direkt integrerad i ert affärssystem. Vi är här för att göra era inköp bekväma och effektiva.

Vill du hellre handla via telefon eller e-post?

Våra drygt 2 000 säljare kan försörja dig med det material du behöver. Du kan alltid få tag på en person med specialkompetens inom just det produktområde du söker. Våra säljare hjälper dig att beställa produkter för leverans dagen efter din order.

Kontakta våra säljare via din närmaste butik!

När du är inloggad kan du alltid kontakta din säljare direkt via Mina sidor.

Handla i webbutik

Som kund hos oss med webbkonto klickar du enkelt hem dina varor för leverans redan nästa dag. 

Handla i våra butiker

Våra fysiska butiker finns över hela landet. Här träffar du våra duktiga säljare och får personlig hjälp. 

Handla med Ahlsell-appen

Alltid på språng? Ladda då ner Ahlsell-appen. Ett utmärkt komplement för småföretagaren med lagret i bilen och kontoret hemma.

Skräddarsydda lösningar

Låt oss hjälpa er med skräddarsydda lösningar som är utformade för att passa med just er verksamhet. Oavsett om det handlar om effektiva inköp, automatisering eller optimering av processer, är vi här för att hjälpa er att uppnå era affärsambitioner.

Mer information

Tjänster

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript