Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-11-30

Nu erbjuder Ahlsell gratis mensskydd på sina kundtoaletter

Ahlsell har inlett ett samarbete med företaget Period Pack och installerar nu deras koncept för att kunna erbjuda gratis mensskydd på kundtoaletterna i alla sina butiker. Genom denna service vill Ahlsell bidra till att underlätta vardagen för sina kunder.

Period Pack är ett snillrikt koncept skapat av två kvinnor som tillhandahåller tamponger till alla som är i akut behov av mensskydd. Tampongerna förvaras i en behållare som placeras lättåtkomligt på Ahlsells kundtoaletter som en service och trygghet.

- Butikerna har en central plats för våra kunder i deras vardag. Att kunna köpa de produkter man behöver eller få hjälp med lösningar i butiken är viktigt. Men lika viktigt för oss är att alla våra kunder ska trivas och känna sig välkomna. I det sammanhanget ser jag gratis mensskydd på våra kundtoaletter som en självklarhet, säger Ahlsells försäljningsdirektör Fredrik Skarp.

Ahlsells butik i stadsdelen Fosie i Malmö var först ut med att installera Period Pack på sina kundtoaletter. Här har systemet funnits sedan i våras och administreras av butiksmedarbetaren Johanna Jansson som fått ta emot mycket positiv feedback.

- Konceptet är enkelt och väldigt uppskattat av våra kunder som menar att vi hjälper till att lösa ett vardagsproblem. Även om majoriteten av våra kunder är män är det här ett bra sätt att visa att vi bryr oss och uppmärksammar alla som handlar hos oss. Därför känns det bra att vi nu erbjuder något så självklart som gratis mensskydd i våra butiker.

Om Period Pack

Period Pack drivs av de två entreprenörerna Amanda Mattsson och Lova Svensson. De startade verksamheten som ett UF-företag i skolan 2019 med visionen och målet att mensskydd på toaletter ska vara lika självklart som toalettpapper och tvål. Behållaren tillverkas i Sverige för att minska transporter och minimera utsläpp.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Fredrik Skarp, Försäljningsdirektör
Telefon: +4686857000
E-post: fredrik.skarp@ahlsell.se

Maria Bjurenstedt, Projektledare Marknad
Telefon: +4686857000
E-post: maria.bjurenstedt@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 5 700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.se.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript