Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-09-02

Ahlsell förvärvar den finska webbutiken Oy TorAFors Ab

Ahlsell har tecknat avtal om att förvärva den finska webbutiken Oy TorAFors Ab med försäljning av verktyg och maskiner till verkstad och garage.

Majoriteten av TorAFors kunder är små och medelstora företag inom verkstadssektorn, samt konsumenter. TorAFors erbjuder en kostnadseffektiv kanal för inköp av verktyg och maskiner för verkstad och garage. TorAFors skapar också mervärde för kunderna genom sin tekniska expertis och sitt breda utbud av PELA Tools-produkter.

Förvärvet bidrar till att öka Ahlsells expertis och kundbas, samt breddar Ahlsells erbjudande till branschen. TorAFors kunder får samtidigt tillgång till ett mer omfattande produktsortiment och ett brett logistikerbjudande.

TorAFors kommer att fortsätta verka under eget varumärke, som en del av Ahlsellkoncernen.

Förvärvet förväntas vara genomfört i början av september.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare.

Med en årlig omsättning på mer än 40 miljarder kronor, drygt 6000 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript