Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

E-mobility

När du befinner dig i en värld som snurrar snabbare för varje dag som går är det bäst att ligga steget före. Dels för att kunna erbjuda vad som krävs och efterfrågas, men även för att ta kloka och säkra beslut som svarar på ambitiösa mål och bidrar positivt till vår gemensamma framtid. En framtid som vi kan påverka.

På Ahlsell ligger vi i framkant inom e-mobility

Vi jobbar med de bästa leverantörerna och uppdaterar oss ständigt om vad som händer i branschen. Och med gedigen spetskompetens och snabba leveranser gör vi allt för att göra ditt jobb enklare. För det är viktigt för oss att ligga steget före. För din och vår gemensamma framtids skull.

Från laddstolpar till lagkrav

I takt med att antalet nya elbilar rullar ut på vägarna ökar även behovet av laddstationer. Och kravet på kvalitet och kapacitet. Hos oss hittar du allt du behöver inom e-mobilitet, från marknadens bästa laddboxar till expertkunskap, oavsett om du är installatör, fastighetsägare eller jobbar med upphandlingar inom offentlig sektor.


Tips och råd för dig som jobbar med laddboxar och laddstationer

Ska du installera publika laddstationer eller har du kunder som vill ha laddboxar hemma? Och vad kostar det ens att ladda en elbil på en laddstation? Här har vi samlat råd och tips för dig som jobbar med e-mobility.


Guider och tips för laddboxar

Går du i tankarna om att skaffa en laddbox? Läs våra guider "Laddbox till elbil - vilken ska jag välja?" och "Laddbox - vad är viktigt att tänka på?" här!


Vi ger dig hela paketet inom e-mobility

När det gäller kvalitet, kapacitet, tillgänglighet, snabba leveranser och spetskompetens är det få som kan mäta sig med oss. Det här erbjuder vi dig som jobbar inom e-mobility.

Kvalitet och kapacitet

Vi har ett komplett sortiment, från laddstolpe till infästning, så att du ska kunna erbjuda dina kunder en effektiv och hållbar helhetslösning inom e-mobilitet.

Spetskompetens för din skull

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning. Våra specialister finns här för dig om du behöver stöd och råd när du ska installera nya laddstationer för elbil.

Alltid öppet

Kontakta någon av våra specialistsäljare eller besök din närmsta Ahlsell-butik för att beställa det du behöver. Givetvis hittar du det du behöver här på webben också.

Logistik i världklass

Det går fort inom e-mobilitet och det gör det hos oss också. Långa öppettider och en vältrimmad logistik gör att vi kan kapa leveranstiderna från veckor till dagar.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript