Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2018-05-30

Ahlsell nystartar i expansiva Västerås

Den 11 juni öppnar Ahlsell en ny butik på Hälla i östra Västerås. Den nya butiken är mer funktionell och kommer att erbjuda ett både bredare och djupare sortiment än den tidigare i Kopparlunden som nu stänger.

De cirka 4 200 kvadratmeter på Hälla är optimerade för att serva Ahlsells kunder på bästa möjliga sätt. Utanför finns en rejäl parkeringsplats och gott om utrymme för att lasta och lossa varor Läget är det bästa möjliga, strax intill E18.

- Butiken är planerad utifrån att vi ska jobba i team och hitta ett bättre samspel mellan kund, butik och säljavdelning. Sortimentet blir både bredare och djupare och våra kunder kommer nu även att få tillgång till hela klimatsidan, säger butikschef Gunnar Björn som tillsammans med sina nio medarbetare ser fram emot flytten.

Lokalerna utformas enligt Ahlsells uppskattade butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna. Det blir en fullsortimentsbutik som även kommer att inrymma kontor för ett 40-tal säljare.

- Det känns roligt att nystarta i moderna, lättillgängliga och mer rationella lokaler i den expansiva industristaden Västerås. Nu får vi möjlighet att presentera Ahlsells bredd på ett ännu bättre sätt, säger Bo Pettersson, regionchef på Ahlsell.

Den nya butikens adress är Kranbyggargatan 12, 721 34 Västerås

För ytterligare information kontakta:

Bo Pettersson, regionchef, 0705-230 915, bo.pettersson@ahlsell.se

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 28 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 600 medarbetare, över 230 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript