Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-01-24

Ahlsell stärker sin position genom förvärvet av HJM Tak & Byggplåt AB

Ahlsell har tecknat avtal om att förvärva HJM Tak och Byggplåt AB, en heltäckande leverantör med Västsveriges bredaste sortiment inom byggplåt och tak. Företaget har 16 medarbetare och nettoomsättningen uppgick under 2022 till 160 MSEK.

HJM erbjuder sina kunder ett brett sortiment av byggplåt, takpannor, takplåt, TRP-tak, hängrännor, stuprör, taksäkerhet, fönster och dörrar. Bolagets huvudkontor och lager ligger i Mölndal och ytterligare en etablering finns i Hisings Backa.

Genom förvärvet får Ahlsell tillgång till HJM:s specialistkompetens och produktportfölj, samtidigt som Ahlsells breda produktutbud, starka marknadsnärvaro och omfattande logistikutbud tillgängliggörs för HJM:s kunder. Tillsammans bidrar dessa faktorer till att Ahlsell stärker sitt totalerbjudande till alla kunder i branschen.

Tillträde av förvärvet är planerat att ske i början av februari 2023

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript