Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2018-01-19

Ahlsell fortsätter att satsa och öppnar nu en av sina största butiker i Linköping

Just nu pågår inflyttningen i Ahlsells nya butik på Tornbyområdet i Linköping. Dörrarna till den nya butiken öppnas den 5 februari 2018.

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 200 butiker i Norden. Den nybyggda butiken i Linköping blir nästan 5 000 kvadratmeter och därmed en av Ahlsells största i Sverige.

– Vi har varit med och utformat de nya lokalerna från början och fokuserat på att förbättra samspelet mellan kund, butik och säljavdelning, säger butikschef Peter Gustafsson. Vi har även utökat antalet parkeringsplatser och sett över logistiken kring lastning av skrymmande gods som nu blir enklare.

Den nybyggda butiken utformas enligt Ahlsells uppskattade butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna. Det blir en fullsortimentsbutik med ett brett utbud inom VVS, El, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning. Förutom butik kommer lokalen också att inrymma kontor för cirka 50 säljare.

– Vi kommer att kunna erbjuda ett djupare sortiment inom samtliga sortiment, speciellt när det gäller installationsmaterial inom VVS och El. Vi har också satsat lite extra på vår avdelning för Personligt skydd som blir betydligt större än i vår tidigare butik i grannfastigheten, avslutar Peter Gustafsson.

Den nya butikens adress är Attorpsgatan 4, 582 73 Linköping.

För ytterligare information kontakta:

Magnus Johansson, Regionchef öst, 011-215 890, magnus.johansson@ahlsell.se

 

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar. Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript