Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2010-05-31

Ahlsell satsar på nytt Elnätskoncept

Ahlsells Affärsområde El satsar stort på lanseringen av S3 Stålstolpar för kraftledningar.

Det finns flera skäl till satsningen, bland annat börjar kunderna att se sig om efter alternativ till den impregnerade trästolpen. S3 Stålstolpen är ny på den svenska marknaden. S3 är både totalekonomiskt och miljömässigt ett bra val. Stålstolpen har länge använts i standardbyggen runt om i Europa och övriga världen.

- Nu finns stolpen här och det är väldigt roligt, säger projektledare Karl-Johan Hübinette som menar att tiden är mogen för stålstolpar.

Marknaden ökar idag kraftigt. Det beror både på de stora vindkraftverk som byggs men också på att många befintliga elnät är gamla och uttjänta.

- Det finns en långsiktighet i att välja stålstolpar, som grossist vill vi naturligtvis tillhandahålla material som erbjuder den säkerhet och trygghet som kunderna efterfrågar, säger Peter Schulte, Försäljningschef Elnät.

Ahlsell lägger ned stor kraft på att vara en totalleverantör och tillgodose alla kunders förväntningar, både gällande sortiment och kunskap.

För ytterligare information vänligen kontakta

Karl-Johan Hübinette, projektledare,

telefonnummer 0701-90 43 13,

e-post karl-johan.hubinette@ahlsell.se eller

Peter Schulte, Försäljningschef Elnät,

telefonnummer 0702-75 33 24, e-post peter.schulte@ahlsell.se.


Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner och Kyl. Koncernen har en årlig omsättning om ca 20 miljarder SEK och ca 4 500 anställda.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript