Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-09-07

Ahlsell förvärvar finska facility management-bolaget Malkit Oy

Ahlsell har tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Malkit Oy, som är specialiserade på produkter inom facility management och facility security-tjänster. Bolagets omsättning uppgår till 7,3 MEUR.

Genom fem butiker i Helsingfors och Åbo erbjuder Malkit sina kunder ett komplett utbud av fastighetsförvaltnings- och underhållsprodukter samt tjänster för fastighetssäkerhet. Malkit skapar också mervärde för kunderna genom sin expertis och högkvalitativa kundservice.

Förvärvet av Malkit utgör en viktig förstärkning för Ahlsells segment inom facility management. Det kommer att tillföra företaget ny expertis, utöka kundbasen och öka antalet butiker i Helsingforsområdet och Åbo. Malkits kunder får samtidigt tillgång till ett mer omfattande produktsortiment och ett bredare logistikerbjudande.

Malkit kommer att fortsätta verka under eget varumärke, som en del av Ahlsellkoncernen.

Förvärvet förväntas vara genomfört i början av november.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare.

Med en årlig omsättning på mer än 40 miljarder kronor, drygt 6000 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript