Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-04-08

Ahlsell stärker sitt kunderbjudande i Norrland genom förvärvet av Heri

Ahlsell Sverige AB har ingått ett avtal att förvärva samtliga aktier i bolagen Heri AB, Heri Kiruna AB och Heri Hyr AB, grossister för plåt, takavvattning och taksäkerhet.

Genom förvärvet förstärker Ahlsell sitt erbjudande inom plåt och takavvattning och får tillgång till utökad kompetens och lokal närvaro. Därtill breddar Ahlsell sin position på marknaden och kan erbjuda en ännu starkare helhetslösning för bygg och plåtslagare.

Butik och lager är lokaliserade i Luleå och Kiruna. Bolagen har totalt 20 anställda och en omsättning på ca 110 MSEK de senaste tolv månaderna.

Tillträde beräknas ske i maj 2024.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.com

Pressmeddelande, Stockholm, 8 april 2024

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript