Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2020-10-23

NCC förlänger sitt rikstäckande avtal med Ahlsell

Ahlsell har fått fortsatt förtroende att ansvara för den dagliga försörjningen av material till NCC:s 5 000 leveransadresser över hela Sverige. 

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden och en av Ahlsells största kunder som man haft avtal med sedan 1998. Det avtal som nu förlängts omfattar VA-material, järnhandelsvaror, El-Inframaterial, VS och personlig skyddsutrustning.

– Det förlängda avtalet är ett kvitto på vårt långa och framgångsrika samarbete med NCC, säger Niklas Lindahl, Key Account Manager, Ahlsell. Vi kommer nu att arbeta vidare med att försörja NCC:s många arbetsplatser i Sverige med ett brett utbud av produkter. Allt för att bistå NCC i arbetet med att bygga och utveckla framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur.

– Det känns positivt att få ytterligare ett år för att utveckla samarbetet med Ahlsell som är en fantastiskt bra leverantör när det gäller sortimentsbredd, logistik och leveranssäkerhet, säger Jonas Lyckner, kategoriansvarig för grossistmaterial på NCC. Dessutom har vi tillsammans med Ahlsell en bra e-handelslösning som hela tiden utvecklas och förbättras. Det är få aktörer som klarar våra volymer och har den logistik som krävs för att hantera 5 000 leveransadresser på ett så kostnadseffektivt sätt.

NCC och Ahlsell har även startat ett antal stora och komplexa projekt tillsammans inom Bygglogistik för att dra nytta av alla fördelar som bygglogistik från Ahlsell kan erbjuda.

Bygglogistik med Ahlsell - Mindre krångel. Helt enligt plan.

Ahlsells tjänst Bygglogistik handlar om att skapa en mer effektiv och hållbar logistiklösning. Om att uppnå de satta målen och hålla tidsplanen, genom att optimera flödet och strukturen på plats. Vi har varorna som behövs i produktionen, som byggmaterial, verktyg och arbetskläder – men vi kan även ta in, ta emot och leverera varor från andra leverantörer. Utifrån den satta planen synkar vi sedan alla leveranser mot projektet, för att allt ska finnas på plats först när det ska användas. Väl på arbetsplatsen kan vi hjälpa till med allt ifrån lossning till bärhjälp. På så vis kan alla fokusera på det de gör bäst, och räkna med att resten flyter på som det ska. Varje lösning skräddarsys för att passa det aktuella projektet.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Niklas Lindahl, Key Account Manager, Ahlsell Sverige AB
Telefon: 072-580 20 96
E-post: niklas.lindahl@ahlsell.se

Lars Andersson, Divisionschef VA, Ahlsell Sverige AB
Telefon: 070-566 82 50
E-post: lars.r.andersson@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Ahlsell finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland och omsätter cirka 33 miljarder SEK i koncernen. Med 5 700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.se.

Oktober 2020

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript