Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Infästningar för industri

Vi levererar infästningarna du behöver. I webbutiken och katalogen hittar du hela vårt grundsortiment – men självklart förser vi dig med de specialritade infästningar som arbetet kräver, oavsett om det handlar om förebyggande underhåll, servicearbete eller direktproduktion. Vi hjälper dig gärna att skapa den bästa helhetslösningen; från de faktiska produkterna till leveranssätt och förvaring.

Populära kategorier för Industri

Här presenterar vi några av de mest populära kategorierna av infästningar för dig inom industri

Vi hjälper dig som industrikund med specialtillverkade infästningar

Behöver du specialtillverkade infästningar anpassade för industri? Inga problem! Genom Ahlsellägda Almén erbjuder vi specialinfästningar och spjutspetskompetens för att möta dina specifika krav och behov som industrikund. Special för andra är standard för oss. Berätta vad du behöver – eller fråga oss om råd. Vi möter dina och projektets specifika krav, och förser dig med specialtillverkade infästningar helt efter din ritning. Självklart i rätt material, och alltid där när du behöver dem.

Vi hjälper dig att förvara dina infästningar på ett smart sätt

Självklart ska det vara enkelt att ha full koll på ditt lager av infästningar. Våra flexibla förrådslösningar är utvecklade för att underlätta ditt arbete på flera plan – och fyra områden ligger i fokus: ordning och reda, förenklad hantering, full kontroll och hållbarhet.

Hitta dina infästningar i vårt heltäckande sortiment

Vi ger dig hela paketet inom infästningar för industri

Det finns många anledningar att handla infästningar för industri hos oss på Ahlsell. Här har vi listat 3 av dem!

1. Kvalitet som håller över tid

Infästningar är bland de allra minsta beståndsdelarna – men det är av yttersta vikt att de håller för vad de ska. Vi utgår alltid från satta kvalitetskrav och bestämmelser, och erbjuder självklart produkter som är ETA-godkända och CE-märkta.

 

 

2. Praktiskt och enkelt

För att göra allt enklare för dig som byggkund har vi utvecklat både infästningssortimentet och tjänster med fokus på dina behov. Bland annat erbjuder vi smarta förvaringslösningar, bilinredning och skräddarsydda specialväskor som gör det enkelt att hålla ordning på de minsta beståndsdelarna. Kom förbi din butik - eller läs mer och beställ direkt i webbutiken!

3. Allt du behöver – när du behöver det

Självklart ska du känna dig trygg med att du får dina varor när du behöver dem. Tanken är att du ska kunna komma förbi din Ahlsell-butik på morgonen, och snabbt hitta det du är ute efter. Beställer du infästningar i vår webbutik kan de levereras direkt till arbetsplatsen redan nästa dag – eller till din valda Ahlsell-butik.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript