Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-10-17

Ahlsell etablerar ny butik för proffs i Jönköping

Ahlsell fortsätter sin långsiktiga satsning på butiksnätverket och etablerar en ny större butik som kommer förenkla kundens vardag vid rådgivning och inköp av installationsmaterial, verktyg och förnödenheter.

Jönköping är ett område i stark tillväxt och Ahlsell planerar nu, tillsammans med fastighetsförvaltaren Västerhuset och NCC, en ny större butik på Industrigatan 18 i Ljungarums Industriområde.

Butiken kommer vara utformad enligt Ahlsells butikskoncept med ett bredare och djupare sortiment, större avdelning med arbetskläder, skydds- och profilkläder samt en utegård för skrymmande material och gott om plats för parkering.

- Butiken blir en "one-stop-shop" för proffsmarknaden, strategiskt belägen på Ljungarum ett stenkast från trafikplats Råslätt vid E4. Byggnaden ska förses med solceller som ett led i miljöcertifieringen vilket går i linje med vår vision att bygga ett mer hållbart samhälle, säger Magnus Salmi, Regionchef på Ahlsell.

Byggnaden har en total yta på cirka 4 200 kvadratmeter och byggs för att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver. Byggstart planeras till fjärde kvartalet 2023 och flytt av befintlig butik planeras i slutet av 2025.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Salmi, Regionchef, Ahlsell Sverige AB
0761-621018, magnus.salmi@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare. Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, ca 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript