Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

3M

Visar 1 till 52 av 332

Sortera

 • Vinyltejp 3M 3903I
  Vinyltejp 3M 3903I
  3M™ Vinylvävtejp 3903i är en universaltejp som går att riva av för hand. Den har ett gummibaserat häftämne och präglad baksida i vinyl. Denna tejp är perfekt för en mängd olika ändamål, däribland tillfälliga reparationer, identifiering, säkring av ledningar, buntning, tätning, fastsättning, skydd och andra användningsområden, inklusive sådana som kräver fuktbeständighet. Pålitlighet och mångsidighet vid buntning, tätning och mer. 3M™ Vinylvävtejp 3903i klarar temperaturer upp till 93 °C. Total tejptjocklek: 0,15 mm.
  Mer info
 • Filtrerande halvmask 3M™ 8322 P2
  Filtrerande halvmask 3M™ 8322 P2
  Filtrerande halvmask som skyddar mot fasta och vätskeformiga partiklar. Används inom verkstadsindustri, byggindustri, lantbruk och andra områden där ett komfortabelt och säkert skydd mot hälsofarligt damm behövs. Formbeständigt innerskal ger mjuk känsla mot ansiktet, M-formad näsbygel följer näsans form. Färgkodade bomullsband för lätt identifiering. Standard: EN 149:2001 klass FFP2NRD.
  Mer info
 • Filtrerande halvmask 3M™ 8833 P3
  Filtrerande halvmask 3M™ 8833 P3
  Filtrerande halvmask som skyddar mot fasta och vätskeformiga partiklar. Används inom verkstadsindustri, byggindustri, lantbruk och andra områden där ett komfortabelt och säkert skydd mot hälsofarligt damm behövs. Formbeständigt innerskal ger mjuk känsla mot ansiktet, M-formad näsbygel följer näsans form. Färgkodade bomullsband för lätt identifiering. standard: EN 149:2001 klass FFP3RD.
  Mer info
 • Filtrerande halvmask 3M 9300+G3 serien
  Filtrerande halvmask 3M 9300+G3 serien
  Den tredje generationens Aura filtrerande halvmask som skyddar mot fasta och vätskeformiga partiklar. Ett andningsskydd som kombinerar imponerande ny teknik med ergonomisk utformning. Används inom verkstadsindustri, byggindustri, lantbruk och andra områden där ett komfortabelt och säkert skydd mot hälsofarligt damm behövs. Den nya komfortventilen Cool Flow öppnas lättare för att hjälpa till att sänka värmen inuti andningsskyddet, vilket ger en bekvämare användarupplevelse. Vikbar trefältsdesign där de nya övre och nedre flikarna tillsammans med den nya greppfunktionen på ventilen gör det lättare att placera och justera andningsskyddet på ansiktet. De nya vävda huvudbanden har bättre hållbarhet utan att ge avkall på komforten. Hygieniskt styckförpackade. Med senaste tekniken av utandningsventil. Standard: EN 149:2001+A1:2009 FFP2 NR D.
  Mer info
 • Skogshjälmpaket 3M Peltor G3000NOR31V5C
  Skogshjälmpaket 3M Peltor G3000NOR31V5C
  Komplett hjälmpaket för skogsarbete. Ventilerad hjälm med inrede med rattjustering och breda textilband för jämn tryckfördelning. Kåpornas breda tätningsringar innehåller en blandning av vätska och skum för högsta komfort och prestanda. Regnskydd av flamskyddad oljebeständig PVC belagd nylonväv, monteras i inredet. Mattlackerat rostfritt stålnät för skydd mot spån. Minimalt vattenbindande och reflekterande, endast 24 % ljusreduktion. Kåporna har arbets-, luftnings- och viloläge. Standard: EN 397. -30 C, MM.
  Mer info
 • Skyddsglasögon 3M OX3000
  Skyddsglasögon 3M OX3000
  Ett bra val för er som använder hörselskydd och eller vanliga glasögon. De raka justerbara skalmarna på OX 3000 passar perfekt tillsammans med hörselskydd. Standard: Kat 2: EN166 Class 1 FT.
  Mer info
 • Eltejp T165
  Eltejp T165
  3M™ Temflex™ 165 är en 0,15mm tjock tejp vinyleltejp för isolering av kabel (låg spänning), reparationer och buntning. Tejp för yrkesanvändning har bra prestanda och är lämplig för inomhus- och utomhusbruk.
  Mer info
 • Halkskyddstejp 3M Universal
  Halkskyddstejp 3M Universal
  Slitstark halkskyddstejp med lång hållbarhet. Mineralbelagd yta med hög friktion. Kostnadseffektiv lösning för att förhindra halkolyckor och skador. Enkel att applicera på torra och rena ytor. Fäster på betong (målad, primad), kakel, metall och primade porösa ytor. Användningsområde exempel: Ramper, trappor, restaurang kök, fabriker (in/utfart), frysrum, stegar, utrymningsvägar.
  Mer info
 • Halkskyddstejp 3M Safety walk
  Halkskyddstejp 3M Safety walk
  Halksäker beläggning med slipmineraler fästade med ett starkt hållbart häftämne till en dimensionsstabil platsfilm för att ge en effektiv och halksäker yta. För montering på räta och hala ytor med intensiv gångtrafik eller lätt fordonstrafik. Användningsområde: Köksgolv, korridorer, produktions- och förvaringsrum, ramper, stegar, på maskiner och båtar.
  Mer info
 • Tejp 3M DT8
  Tejp 3M DT8
  Vävtejp för alla ändamål. Aggressivt lim av naturgummi ger omedelbar vidhäftning till ett stort antal ytor, inklusive metall, glas, plast och tät betong. Tejpen kan lätt rivas för hand och ger enkel applicering och hantering. Följsam vävtejp för användning på oregelbundna och strukturerade ytor. För buntning, fasthållning och reparation för en mängd olika material och underlag.
  Mer info
 • Dual Lock Snabblås 3M SJ355B
  Dual Lock Snabblås 3M SJ355B
  3M™ Dual Lock™ Återförslutningsbart snabblås SJ355B. När det är ihopsatta låser de svampliknande huvudena sig med varandra och ger fem gånger starkare låsning än traditionella hook and loopsystem, samtidigt som de behåller förmågan att enkelt kunna fläkas isär för att du enkelt ska komma åt de områden du behöver. Du slipper komplexa installationer och behöver inte borra eller skruva SJ355B har ett akrylhäftämne som fäster bra mot många ytor med medelhög ytenergi, inklusive vissa plaster, metall, glas och målade ytor. Häftämnet har omedelbar vidhäftning och når sin fulla styrka efter 72 timmar. När låsningen har skett kan de svampliknande hakarna i många fall hålla lika bra som skruvar och nitar. Mångsidig, slitstark och osynlig. Snabblåset är lämpligt för temperaturområden från -30 °C till 70 °C kontinuerligt (+95 °C tillfälligt). För att få olika hållfasthet, kan det här snabblåset monteras med olika typer av 3M Dual Lock återförslutningsbara fästsystem. Lämpliga kombinationer är: Typ 250 mot Typ 170 Typ 250 mot Typ 250 Typ 170 mot Typ 400 Type 250 to Type 400. Går bra att kombinera alla 3M:s Dual Lock-produkter med 3M™ Hook and Loop™ kardborreband.
  Mer info
 • Golvmarkeringstejp 3M 764I
  Golvmarkeringstejp 3M 764I
  Följsam gul vinyltejp för bland annat märkning, färgkodning och golvmarkering.
  Mer info
 • Skarvklämma UY
  Skarvklämma UY
  Användning: För skarvning av teleledningar i t.ex. gjuthartsskarvar. Utförande: Skarvkroppen som bildar klämmans isolering består av genomskinlig polykarbonat. I trycklocket finns ett U-element som skalar av ledarnas isolering och åstadkommer metallisk kontakt vid pressning. Klämmorna är fyllda med specialfett som förhindrar fukt att tränga in i skarvstället. OBS, klarar max 0.7mm² ledararea.
  Mer info
 • Skyddsglasögon 3M SecureFit 400
  Skyddsglasögon 3M SecureFit 400
  Skyddsglasögon för säker och bekväm passform. Sportig design med båglös lins. Mjuk och justerbar näsbrygga för bättre passform. Platta, tunna och fjädrande skalmar. Extremt lätt (19g). Passar att använda ihop med hörselskydd. Standard: Kat 2: EN166 Class 1 FT, EN172.
  Mer info
 • Vävtejp 3M 2903
  Vävtejp 3M 2903
  Scotch® Vävtejp 2903 är en formbar vävtejp med många användningsområden. Den består av en polyetenfilm över ett tygskikt och ett syntetiskt gummihäftämne. Ett bra val för tillfälliga reparationer, buntning, skarvning, försegling, fixering och skydd. Effektivt syntetiskt gummihäftämne som snabbt fäster på en mängd olika ytor. Rivs av rakt i båda riktningar. Hög draghållfasthet, idealisk för buntning. Formbar tejp som underlättar applicering på oregelbundna ytor.
  Mer info
 • Kraftig Silvertejp 3M DT11
  Kraftig Silvertejp 3M DT11
  Kraftig vävtejp. Mångsidig med bra grepp för daglig användning i utmanande applikationer. Omedelbar vidhäftning inklusive oregelbundna ytor, även på de flesta plastmaterial. Vattentåligt ryggmaterial av polyeten som motstår slitage och lätt nötning. Fukttålig tätning i många inneslutningssituationer, såsom att fästa tung poly-drapering och rörtätning.
  Mer info
 • Monteringstejp 3M 9536W
  Monteringstejp 3M 9536W
  Universaltejp för icke kritiska applikationer för permanent montering inomhus Fäster mot både metall och plast, även PP och PE. Dubbelhäftande. Gummihäftämne.
  Mer info
 • Filter till Andningsskydd 3M Helmask och halvmask
  Filter till Andningsskydd 3M Helmask och halvmask
  Öppna Partikelfilter:
  2000-seriens filter 2125 och 2135 är öppna och monteras direkt på maskstommen.
  Kapslade Partikelfilter:
  Kapslade filter som monteras direkt på maskstommen
  · 6035 skyddar mot: damm och partiklar
  · 6038 skyddar mot: damm, partiklar och fluorväte, samt besvärande lukt från organiska ångor, sura gaser samt ozon under Hgv
  Gasfilter:
  6000-seriens gasfilter har bajonettfattning och passar 3M`s hel- och halvmasker i 6000-serien samt 3M`s halvmask i 7500-serien. Gasfilter 6051I och 6055I är försedda med filterindikator som visar när det är dags att byta filter.
  Kombinationsfilter:
  Partikelfilterna 5925 och 5935 monteras på gasfilterna i 6000-serien tillsammans med filterhållare 501, och kan därefter användas på alla halv-och helmasker i 6000-serien och 7500-serien
  Kombinationsfilterna 6099F, 6098F och 6096F används endast till helmask 6000.
  Mer info
 • Hörselpropp 3M 1100
  Hörselpropp 3M 1100
  3M™ 1100 hörselpropp är tillverkade av mjukt icke-allergiframkallande PU-material för bästa komfort och lågt tryck mot örats insida. Den släta ytan står emot smuts och gör dem mer hygieniska, hållbara och bekväma. Den koniska formen passar i de flesta hörselgångar och gör proppen lätt att använda.
  Mer info
 • Universalark 3M Scotch-Brite 7447
  Universalark 3M Scotch-Brite 7447
  Rengöringsduk för manuell rengöring och finishoperationer. Används för putsning och rengöring.
  Mer info
 • Märktejp Temflex T165
  Märktejp Temflex T165
  3M™ Temflex™ 165 är en 0,15mm tjock tejp vinyleltejp för isolering av kabel (låg spänning), reparationer och buntning. Tejp för yrkesanvändning har bra prestanda och är lämplig för inomhus- och utomhusbruk. Bredd 15 mm Längd 10 m
  Mer info
 • Slipduksrulle 3M 314D
  Slipduksrulle 3M 314D
  Flexibel och bra allround smärgelduksrulle i aluminiumoxid med J-rygg i bomull. Används för alla typer av slipning och polering inom underhåll och verkstadsindustrin.
  Mer info
 • Hörselproppar 3M PD01002
  Hörselproppar 3M PD01002
  Påfyllningsflaska med E-A-R soft™ Yellow Neons hörselproppar för användning med 3M™ One-Touch™ dispenser, ger användarna enkel tillgång till hörselpropparna. Innehåller 500 par högdämpande hörselproppar som ger användaren ett jämnt fördelat tryck, vilket medger flexibilitet och god tätning med optimal komfort.
  Mer info
 • Hörselpropp 3M Ear Classic
  Hörselpropp 3M Ear Classic
  Mjuk hörselpropp som med sin slutna cellstruktur utvidgar sig och fyller ut den individuella hörselgången. Avsedd för arbete där buller är ett problem samt för fritid. Standard: EN352-2:2002.
  Mer info
 • Skarvklämma UY2 magasinförpackad
  Skarvklämma UY2 magasinförpackad
  Fuktsäker, fylld tvåportsklämma avsedd för skarvning av två ledare.
  Förpackade i magasin. 120 klämmor/magasin.
  Mer info
 • Mattejp 3M 42022050B
  Mattejp 3M 42022050B
  Extra stark mattejp för montering på alla typer av mattor och golvbeläggningar. Passar till de flesta ytor. Kan användas i fuktiga miljöer, t.ex. badrum. Extra starkt häftämne, fäster omedelbart och permanent. Limmet är mjukgörarbeständigt och fritt från lösningsmedel. Kan användas på PVC-ytor och mattor med skumgummi på baksidan. Kan även användas på golv med värmeslingor. Går att riva av för hand.
  Mer info
 • Maskeringstejp 3M Scotch 2090
  Maskeringstejp 3M Scotch 2090
  Rekommenderande ytor: målade väggar, laminat, metall, trä(slipat), plast och alla former av glas. Inga häftämnerester eller skador på ytan efter 14 dagar. Anpassad för flera olika färgtyper.
  Mer info
 • Filtrerande halvmask 3M 9300 serien
  Filtrerande halvmask 3M 9300 serien
  Filtrerande halvmask som skyddar mot fasta och vätskeformiga partiklar. Används inom verkstadsindustri, byggindustri, lantbruk och andra områden där ett komfortabelt och säkert skydd mot hälsofarligt damm behövs. Vikbar trefältsdesign, svettabsorberande material i näskudden, hygieniskt styckförpackade. Standard: EN 149+A1:2009 FFP2 NR D.

  Denna artikel är klassad som Smittskyddsartikel
  Ahlsell har tagit beslut att prioritera denna artikel till utvalda kunder. Kunder som kommer att prioriteras är de som fyller en samhällsbärande funktion med en verksamhet inom hälso- och sjukvården, polis, räddningstjänst, försvarsmakt, tull och gränsbevakning. Kontakta din säljare för rätt pris. Systembegränsningar tillåter tyvärr inte prisinformation vid manuell prioritering av tillgången av denna artikel.
  Mer info
 • Grovark 3M Scotch-Brite 7440
  Grovark 3M Scotch-Brite 7440
  Avsedd för grov rengöring. Tar bort färg, rost och oxid på metall, rostfritt stål och trä.
  Mer info
 • Skyddshjälm 3M Peltor G3000 Uvicator
  Skyddshjälm 3M Peltor G3000 Uvicator
  Bekväm och smidig skyddshjälm för arbete under hårda förhållanden med tuffa krav på effektivt skydd. Utmärkt ventilation och maximalt synfält. Lärlingshjälmen röd med vit märkning. Levereras utan hakband. Standard: EN 397, -30°C, LD, MM.
  Mer info
 • Filterhållare 3M 501
  Filterhållare 3M 501
  Filterhållare 3M 501 används för kombination av 5000-seriens partikelfilter och 6000-seriens gasfilter.
  Mer info
 • Mattejp 3M 42012050B
  Mattejp 3M 42012050B
  Dubbbelhäftande tejp för generellt bruk. Passar på släta ytor. Permanent, fäster omedelbart. Fäst tejpen på ren och torr yta. Häftämne utan lösningsmedel. Går att riva av för hand.
  Mer info
 • Packtejp Scotch 309 PP
  Packtejp Scotch 309 PP
  Scotch Packtejp 309 är en polypropen-tejp (PP) med vattenbaserat akrylhäftämne. Den är tyst, lättavrullad och tål solljus (UV-beständig). Produkten erbjuder bra prestanda över ett brett temperaturintervall särskilt i kallare och fuktigare tillämpningar (t.ex. kylrum). Används vid förslutning av lätt gods, returfiber och plastemballage.
  Mer info
 • Eltejp T175 Svart
  Eltejp T175 Svart
  3M™ Temflex™ 175 är en 0,177mm tjock tejp en högpresterande, universell isoleringstejp. Den går att använda i temperaturer upp till 90 °C. Tejpen är lämplig för kallt väder ner till -10 °C (IEC 60454-3-1-6/F-PVC P90). Den har utmärkt beständighet mot nötning, fukt, alkalier, syror, kopparkorrosion och olika väderförhållanden. Kombinationen av ett elastiskt PVC-ryggmaterial och ett självhäftande gummibaserat häftämne ger ett elektriskt och mekaniskt skydd med minimal uppbyggnad.
  Mer info
 • Hörselpropp 3M Ear Soft
  Hörselpropp 3M Ear Soft
  Hörselpropp som kombinerar jämnt fördelat tryck, flexibilitet och god tätning med optimal komfort.
  Mer info
 • Helmask 3M 6000-serien
  Helmask 3M 6000-serien
  Helmask med 3M bajonettfattning för filtren och används med filter mot gas/ånga och/eller partikelfilter (6000- 2000- och 5000-seriens filter). 6000-seriens gas/ångfilter samt 2000-seriens partikelfilter monteras direkt på masken. 5000-seriens partikelfilter kombineras med 6000-seriens gasfilter med hjälp av 3M filterhållare 501. Går även att ansluta med 3M S-200 tryckluftssystem.

  Vid arbete med isocyanater: för att skydda sig mot Isocyanater, skall denna alltid användas tillsammans med tryckluftssystem och inte filter. Standard: EN 136:1998 klass 1.
  Mer info
 • Puts och Polerduk 3M Scotch Brite 7446
  Puts och Polerduk 3M Scotch Brite 7446
  Scotch-Brite ark för generell användning. För rengöring, gradning och polering av metall, trä och plast.
  Mer info
 • Halvmask 3M 7500-serien
  Halvmask 3M 7500-serien
  Återanvändbar halvmask med bajonettfattning. Dubbla filter ger lägre andningsmotstånd, bättre viktfördelning och ett bättre periferiseende. Används med 3M's utbytbara filter mot gas/ånga och/eller partikelfilter (6000-, 2000- och 5000-seriens filter). 6000-seriens gas/ångfilter samt 2000-seriens partikelfilter monteras direkt på masken. 5000-seriens partikelfilter kombineras med 6000-seriens gasfilter med hjälp av 3M filterhållare 501. Går även att anslutas med 3M's 200-tryckluftssystem. Standard: EN 140:1998.
  Mer info
 • Akrylfoamtejp VHB 3M
  Akrylfoamtejp VHB 3M
  3M™ Dubbelhäftande polyetenfoamtejp 9508W med akrylhäftämne och foam med slutna celler. Sammanfogar, tätar och dämpar vibrationer. Lämpliga för såväl- inom som utomhusbruk. För montering av namnskyltar, ramar och profiler som kräver hög kohesionsstyrka.
  Mer info
 • Vävtejp 3M 2904
  Vävtejp 3M 2904
  3M Vävtejp 2904 är en stark och följsam Silvertejp. Användningsområden: reparation, buntning och förslutning. Tejpen är lätt att riva av för hand. Starkt häftämne med omdelbar vidhäftning.
  Mer info
 • Klämma 314
  Klämma 314
  Scotchlok 314 är en fuktskyddad klämma som kan användas upp t o m 600 V och tar mellan 0,5-1,5 mm² eller 3,9 mm i diameter på ledarisoleringen.
  Två-tre oskalade ledare stoppas i klämman och klämman trycks till på den blåa "knappen" med en tång och så har man kopplat ihop ledarna.
  I kartong om 50 st.
  Mer info
 • Skarvklämma Scotchlok ULG
  Skarvklämma Scotchlok ULG
  Scotchlok för telekabel. Avskalning, anslutning och isolering i ett moment. Fylld med fett som skydd mot fukt.
  Mer info
 • SuperDuty tejp 3M DT17
  SuperDuty tejp 3M DT17
  SuperDuty vävtejp. Ultratjock, vattenresistent ryggmaterial som motstår slitage och nötning samtidigt som den rivs lätt för hand. Aggressiva självhäftande gummihäftämne som häftar omdelbart på en mängd olika ytor, inklusive metall, glas, plast och tät betong. Tätt vävtejp ger hög draghållfasthet, vilket är perfekt för buntningsapplikationer.
  Mer info
 • Bygelpropp 3M Ear Caps 200
  Bygelpropp 3M Ear Caps 200
  Bland de lättaste hörselpropparna med bygel på marknaden. Skyddar hela dagen vid bullerutsatt arbete och är idealiskt som engångsskydd för besökare på fabriken. Mjuk absorberande skumplast, leder ej elektricitet.
  Mer info
 • Visirsystem Multisystem 3M G500 industri
  Visirsystem Multisystem 3M G500 industri
  3M™ G500 Multisystemkombination är designat för att kunna användas med passiva hörselskydd eller kommunikationsheadsets. Det är en smart lösning för den som behöver skydda ansikte och hörsel, men inte har behov av en hjälm. G500 Industri; komibination med visir 5F-11 och Optime 1 hörselskydd (gul). Används som stänkskydd inom industrin vid t.ex. slipning eller rengöringsarbeten. Med ventilation för högre komfort. Frontskyddet fungerar som en kabelhållare för Peltors hörselskydd med kommunikation. Kan användas både med och utan hörselkåpor. Passar Peltors P3E-fästen för hörselkåpor. Kan kombineras med integrerade skyddsglasögon: V6 för ökat ögonskydd.
  Mer info
 • Lamellrondell 3M 566A
  Lamellrondell 3M 566A
  Aluminiumzirkon. Slipning av svetsfogar och generell underhållsslipning. Avsedd för alla metaller.
  Mer info
 • Vulktejp Scotch 23
  Vulktejp Scotch 23
  Tejpen är tillverkad av självsammansmältande svart EPR (eten-propengummi) med skyddsremsa.
  Används för ledarisolering vid skarvning och avslut av högspänningskabel upp till 70kV.
  Mer info
 • Bygelpropp 3M Ear Caps 200
  Bygelpropp 3M Ear Caps 200
  Bland de lättaste hörselpropparna med bygel på marknaden. Skyddar hela dagen vid bullerutsatt arbete och är idealiskt som engångsskydd för besökare på fabriken. Mjuk absorberande skumplast, leder ej elektricitet.
  Mer info
 • Lamellslipstift 3M 339
  Lamellslipstift 3M 339
  Lamellslipstift med aluminiumoxid belagd på X-duk. Följsam borste för rengöring och polering. Används tillsammans med raka slipmaskiner.
  Mer info
 • Maskeringstejp 3M 101E
  Maskeringstejp 3M 101E
  Standardtejp för generell maskering, för inomhusbruk och lättare applikationer.
  Mer info
 • Bygelpropp 3M Ear Caboflex
  Bygelpropp 3M Ear Caboflex
  Idealisk för bärare som rör sig i miljöer med varierande ljudnivåer. När propparna inte används hänger de bekvämt och lättillgängligt runt nacken. Leder ej elektricitet. Används till skyddshjälm, svetshjälm, ansiktsskärm eller glasögon.
  Mer info
 • Skyddsglasögon 3M Virtua
  Skyddsglasögon 3M Virtua
  3M™ Virtua AP (Affordable Protection) skyddsglasögon kombinerar skydd och stil till ett exceptionellt värde för pengarna. sluter tätt mot ansiktet och väger endast 26 gram.
  Standard: Kat 2: EN166 Class 1 FT.
  Mer info
Visar 52 av 332

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript