Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2018-12-19

Ahlsell tecknar avtal med ledande telekomoperatör

Ahlsell Sverige AB och IP-Only, en av Sveriges ledande telekomoperatörer, har tecknat ett 3-årigt samarbetsavtal.

IP-Onlys affärsidé är att möjliggöra digitaliseringen genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället.

”Valet föll på Ahlsell för att Ahlsell är en trygg partner som agerar i framkant och kan erbjuda den bästa logistiska lösningen och specialistkompetens inom fiberutbyggnad.”, säger Fredrik Spovell, Inköpschef, IP-Only.

Tid, leveranssäkerhet och materialtillgång är de faktorer som har störst inverkan på ett projekts kvalitet och lönsamhet. Ahlsell har därför utvecklat ett koncept som medför både ökad effektivitet och trygghet för kunderna.

”Vi på Ahlsell är stolta över att bli valda som leverantör till IP-Onlys fiberutbyggnad i Sverige. Det ger oss ett kvitto på att vårt breda sortiment även innehåller rätt produkter för svensk infrastruktur. Vi har dessutom under en längre tid utvecklat branschens vassaste koncept för projektleveranser för både telekom och elnätsmarknaden.”, säger Claes Seldeby, VD, Ahlsell Sverige AB.

Parterna har kommit överens om att inte offentliggöra kontraktets omfattning. Avtalets lönsamhet för Ahlsell ligger i linje med Koncernens.

För mer information vänligen kontakta:

Claes Seldeby, VD, Ahlsell Sverige AB

Tel: 08-685 70 00, E-post: claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 30 miljarder SEK och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 800 medarbetare, över 230 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript