Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-03-25

NCC förnyar rikstäckande avtal med Ahlsell

Ahlsell och NCC har ett långt och framgångsrikt samarbete bakom sig. Nu förnyas de rikstäckande avtalen gällande VA-material, Järnhandelsvaror, El-Inframaterial, VS och Personlig skyddsutrustning med kostnadseffektivitet och hållbarhet i fokus.

- Vi är mycket stolta och glada att NCC ger oss förnyat förtroende. Under årens lopp har vi utvecklat samarbetet och byggt upp ett förtroende för varandra och vår förmåga att försörja NCC:s verksamhet kostnadseffektivt med hållbarhet i fokus, säger Niklas Lindahl, KAM på Ahlsell.

NCC utmanar ständigt sitt sätt att arbeta genom ett enat, effektivt och ansvarsfullt inköpsarbete som skapar värde till NCC, kunder och samhället.

- Våra leverantörer är ett av de viktigaste verktygen i vår verksamhet och Ahlsell har ett unikt erbjudande när det gäller sortimentsbredd, logistik och leveranssäkerhet anpassat för våra behov, säger Jonas Lyckner, kategoriansvarig för grossistmaterial på NCC. Dessutom innebär samarbetet att vi tillsammans med Ahlsell kontinuerligt utvecklar och förbättrar e-handelslösningar, produktdata och hållbarhetsrelaterade initiativ.

Tillsammans bygger vi ett mer hållbart samhälle

NCC har ett gediget hållbarhetsramverk och arbetar kontinuerligt och i nära dialog med kunder och leverantörer för att bidra i omställningen till ett mer hållbart samhälle.

- NCC har höga krav på sina leverantörer och vill ligga i framkant när det gäller hållbarhet. Som en stor kund hjälper de oss på Ahlsell att utvecklas i linje med vår vision att bygga ett mer hållbart samhälle, säger Lars Andersson, divisionschef på Ahlsell.

För ytterligare information kontakta:
Lars Andersson, Divisionschef, Ahlsell Sverige AB.
lars.r.andersson@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.se

Personer på bifogad bild (Ahlsell och NCC - nytt avtal mars 2024), från vänster: Niklas Lindahl, Ahlsell, Jonas Lyckner, NCC och Lars Andersson, Ahlsell.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript