Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-02-01

Ahlsell öppnar Sveriges närmsta plåthandel

Den 1 februari öppnar Ahlsell dörrarna till Sveriges närmsta plåthandel. Med ett komplett sortiment av plåt och plåttillbehör är målsättningen att bli en självklar och heltäckande leverantör till plåtslagare i hela Sverige.

Kombinationen av Ahlsells optimerade logistiklösning och heltäckande sortiment gör att kunderna aldrig har långt till närmsta plåthandel. Med satsningen på plåt blir Ahlsell även en helhetsleverantör till ventilations-, bygg- och isoleringskunder. Plåten går att beställa i webbutiken som är anpassad för både smartphone och dator, utvalda fysiska butiker och av Ahlsells säljare.

– Vi använder vår webbhandel och logistiklösning för att kunna erbjuda ett komplett sortiment med smidiga och precisa leveranser. Som kund ska du kunna beställa på eftermiddagen och ha dina varor på plats dagen efter, i hela landet, utvecklar Jesper Svedberg, Divisionschef Klimat Ahlsell.

Ahlsell samarbetar med marknadens ledande leverantör av plåt för att både kunna erbjuda ett heltäckande sortiment och säkra att vi alltid har det kunden önskar på lager. En utbyggnad av centrallagret i Hallsberg säkerställer att all plåt finns på plats för vidare leverans ut i landet. Och genom förvärv och intern kompetens, finns det alltid någon som kan svara på frågor och vara till hjälp.

– Vi ser fram emot att fördjupa samarbetet med leverantören Plannja, för att tillsammans kunna förse alla våra kunder med ett ännu bredare erbjudande. Satsningen på plåt ligger helt i linje med vår strategi att göra våra kunders vardag enklare, säger Claes Seldeby, VD Ahlsell.

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jesper Svedberg, Divisionschef Klimat, Ahlsell Sverige AB
Telefon: +4672 554 77 52
E-post: jesper.svedberg@ahlsell.se

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript