Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Dagvattenhantering

I takt med klimatförändringarna har översvämningar blivit ett växande problem för de svenska kommunerna och fastighetsägarna. Dagvattensystemet klarar helt enkelt inte av att forsla bort de enorma mängderna vatten från ett skyfall. När systemen byggdes fanns inte oväder av den här magnituden. Problemet kan lösas genom bättre dimensionering av dagvattensystemen och med bättre stadsplanering som anpassas efter klimatförändringarna.

Översvämningar medför kostsamma skador på fastigheter och infrastruktur samtidigt som de hotar att påverka vattendrag och vattentäkter med föroreningar. Stora delar av den svenska VA-infrastrukturen anlades under mitten av 1900-talet. Nu är både ledningsnät och anläggningar underdimensionerade och behöver anpassas till moderna krav.

 

Vi hjälper dig med lösningarna

Ahlsell har kunskapen, lösningar och produkter för att uppgradera infrastruktur och anläggningar till morgondagens hållbarhetskrav. Dagvattenrening, dagvattenmagasin och regnvattentank är tre olika lösningar för hantering av dagvattnet. Varje lösning skräddarsys efter kundernas behov.

Ta del av lösningar som vi gjort för våra kunder

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript