Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-02-21

Weronica Nilsson är ny Head of Communication för Ahlsellkoncernen

Weronica Nilsson har nyligen påbörjat den nya rollen som Head of Communication för Ahlsellkoncernen med syftet att leda koncernens interna och externa kommunikationsarbete.

Weronica har en lång erfarenhet inom kommunikation och public affairs från både IT- och detaljhandelsbranschen. Hon kommer senast från rollen som Kommunikationschef på Åhléns.

”Jag glädjer mig åt att välkomna Weronica till Ahlsell. Hennes gedigna kommunikationsbakgrund och breda erfarenhet kommer att vara en tillgång för oss när vi nu satsar på att stärka vår företagskommunikation”, säger Claes Seldeby, Koncernchef för Ahlsell AB.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på över 50 miljarder SEK, fler än 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript