Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-06-22

Ahlsell förvärvar Kartecon Oy

Ahlsell har tecknat avtal om förvärv av Kartecon Oy. Företaget erbjuder ett brett utbud av verktyg & förnödenheter inom byggindustrin. Företaget har 13 anställda och en årlig omsättning om drygt 55 mSEK.

Bolagets kundbas består av byggföretag och entreprenörer till vilka de erbjuder ett brett sortiment av verktyg & förnödenheter, arbetskläder, infästningslösningar och byggprodukter.

Genom detta förvärv stärker vi vår position i Helsingforsområdet samt utökar vårt erbjudande till nya och befintliga kunder. Vi breddar vår produktportfölj samt förvärvar branscherfarenhet, produktkunskap och kundrelationer, vilket ger oss möjligheten att förse marknaden med ett komplett produktutbud för bygg- och infrastrukturprojekt.

Förvärvet beräknas vara genomfört i augusti.

För ytterligare information kontakta:

Johan Nilsson, Koncernchef Ahlsell AB, tel. 08-685 70 00 eller epost: johan.nilsson@ahlsell.se

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter nästan 33 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna.

Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript