Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

VA & Mark

Infrastruktur, drift eller underhåll – oavsett vad du står inför, har vi utvecklat vårt VA & Mark-sortiment för att det ska rymma allt du kan tänkas behöva. Inom VA erbjuder vi alla de produkter, verktyg och utrustning som behövs för att få jobbet gjort, och du hittar även ett bra utbud av produkter inom Mark. Dessutom har vi lokala lager inom VA & Mark på flera platser i landet, för att kunna erbjuda såväl trygga som flexibla leveranser. Och vill du hämta varorna själv, kan du ofta göra det redan samma dag.

Se hela vårt sortiment inom VA & Mark här.

 

Upptäck mer av VA & Mark

Vi har vad som krävs

Från kompletta system till verktygen och produkterna som förenklar ditt jobb varje dag. Vi har ett bredare VA & Mark-sortiment än någonsin, för att kunna erbjuda dig allt du kan tänkas behöva.


Populära kategorier inom VA & Mark

Om du mot förmodan skulle sakna något, ser vi självklart till att ta in det.

Vi finns alltid nära

För att du ska få jobbet gjort, behöver du få sakerna i tid. Därför kombinerar vi vårt stora, sortimentsomfattande centrallager med ett kompletterande nät av lokala VA & Mark-lager. Häremellan går beställningar och leveranser dagligen: En beställning du lägger före 18.00 i vår webbutik, kan hämtas nästa morgon. Tanken är att ta produkterna du behöver så nära dig som möjligt, eller om du vill, hela vägen till din arbetsplats.

Tack vare våra lokala lager kan vi dessutom vara lokala specialister, med fokus på vårt område och er som finns närmast. Mer tillgängligt – och mer personligt.

Vi förstår vad du behöver

Specifika produkter, lokala förutsättningar och alternativa lösningar för materialval eller logistik. Många av oss som jobbar med VA & Mark på Ahlsell, har själva lång erfarenhet av både arbetet och branschen. Därför förstår vi vilka utmaningar du ställs inför, och vi är gärna ditt bollplank när du överväger olika alternativ – eller vill rådfråga oss om något inom ett särskilt område. Vi har nära samarbeten med våra olika leverantörer, för att kunna erbjuda spetskompetens vad saken än gäller.

Vi har resten också

Vårt breda VA & Mark-sortiment är kanske anledning nog – men utöver det har vi massor av andra produkter som du kan tänkas behöva. Som betongkomplement, personlig skyddsutrustning och förnödenheter. Dessutom har vi utvecklat olika tjänster som underlättar ditt arbete, förenklar administrationen och skapar ordning på plats. Vi erbjuder allt ifrån flexibla leveranser och smarta logistiklösningar till vår trycktjänst Tryckt & Klart som låter er sätta en personlig prägel på kläder och skyddsutrustning. Allt du beställer av oss hamnar dessutom på samma faktura, som du enkelt kommer åt under Mina sidor på ahlsell.se.

Allt för VA

Oavsett vad du står inför, har vi utvecklat vårt VA & Mark-sortiment för att det ska rymma allt du kan tänkas behöva.

Betongkomplement

Hos oss hittar du ett av marknadens bredaste sortiment för betongarbete.

Personlig skyddsutrustning

Rätt klädd för jobbet – vi har PSU och arbetskläder för alla miljöer.

Packat & Klart

Smidiga leveranstjänster, för att du ska få allt som du vill ha det.

Tryckt & Klart

Visa vilka ni är! Vi hjälper er med specialtryck på kläder och utrustning.

Aktuellt

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript