Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2023-09-26

Ahlsell Danmark förvärvar industrispecialisten KJV A/S

Ahlsell Danmark har ingått avtal om förvärv av samtliga aktier i KJV A/S. KJV grundades 1956 och har 110 medarbetare på sju platser i Danmark, inklusive ett huvudkontor och centrallager i Odense. Under det senaste räkenskapsåret 2021/22 uppgick omsättningen till 280 miljoner danska kronor.

KJV är en av Danmarks ledande leverantörer av skärverktyg, transmissioner, verktyg, tekniska produkter, verktygsmaskiner och automationslösningar till framför allt företag inom järn- och maskinindustrin. De erbjuder över 65 000 produkter med dagliga leveranser till främst små och medelstora företag.

Verksamheten blir en del av Ahlsell Danmark, som idag består av Sanistål, Ahlsell REF och VVS-Trading. KJV kommer att drivas vidare under befintligt varumärke och med oförändrad ledning.

KJV:s mångåriga erfarenhet och unika tekniska kompetens kommer att bidra till att Ahlsell Danmark utökar sin kärnverksamhet mot industrisegmentet.

Förvärvet förväntas genomföras under 2023 efter att godkännande inhämtats från den danska konkurrensmyndigheten.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8 000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript