Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2021-09-01

Ahlsell Norge AS förvärvar grossist inom arbetskläder och förnödenheter

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i Jan Atle Jakobsen Engros AS. Bolaget har en årlig omsättning på cirka 26 mNOK.

Jakobsen Engros säljer arbetskläder och förnödenheter på Sortland i Vesterålen. Förvärvet ger Ahlsell ökad närvaro i regionen, särskilt vad gäller till kunder inom bygg, anläggning, fiske och fastighetsverksamhet.

Tillväxten kommer nu att fortsätta i nära samarbete mellan de båda verksamheterna där Jakobsens starka position lokalt och ett spännande sortiment kombineras med Ahlsells breda produktsortiment, digitala lösningar och hållbara logistiklösningar kommer att ge ökad konkurrenskraft och ge både nya och befintliga kunder ett större och bättre erbjudande.

Tillträde sker den 1 september 2021.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

Pressmeddelande, Stockholm, 1 september 2021

 

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 32 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript