Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2019-09-02

Ahlsells nya butik byggs på bästa läget i Göteborg

Ahlsell har beslutat att bygga ytterligare en stor anläggning, denna gång på Hisings Backa i Göteborg. Byggnationen kommer att påbörjas under hösten 2019 och kunderna hälsas välkomna vid årsskiftet 2020/2021.

- Efter att Ahlsellanläggningen i Mölndal blivit en succé tar vi nu nästa steg i regionen. Ahlsell har levererat kvalitetsprodukter till proffs i mer än 140 år. Det är glädjande att se att våra kunder uppskattar vårt erbjudande. För oss är det viktigt att vi hela tiden utvecklar vårt breda sortiment och hållbara produkter och tjänster. För att ännu bättre tillgodose våra kunders behov i framtiden kommer vi att bygga en större och modernare anläggning i Hisings Backa. Butiken erbjuder en inspirerande miljö och ett brett sortiment för att göra våra kunders vardag enklare, säger Claes Seldeby, VD Ahlsell Sverige.

Den nya butiken kommer att finnas på adressen Exportgatan 2 i Hisings Backa (Gamla GP-tryckeriet) utmed E6:an, vilket gör den lättillgänglig för alla Ahlsells kunder. Kunderna kommer att finna ett omfattande sortiment av verktyg, skyddsutrustning, el, vvs, ventilation och bygg. Vi kommer dessutom att erbjuda flexibla arbetsplatser, konferensrum och rådgivning av kunniga specialister för våra kunder.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Claes Seldeby, VD, Ahlsell Sverige AB
Tel: 08-685 70 00, E-post: claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 5 700 anställda, över 240 butiker och tre centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök: www.ahlsell.se

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript