Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vasaloppet

I år firar Vasaloppet 100 år. Vasaloppet har blivit en naturlig del av den svenska historian. Mer än en och en halv miljon människor har åkt något av Vasaloppen sedan starten 1922. Samma år, 1922, gick Ahlsell & Ahrens samman med Bernström & Co och blev Ahlsell & Bernström, vilket innebar ett bredare produktsortiment som lagerhölls i Albano utanför Roslagstull i Stockholm.

Sedan dess har Ahlsell och Vasaloppet utvecklats sida vid sida. 2017 gick vi in i Vasaloppets sponsorfamilj för att jobba vidare med vår satsning på hälsa och friskvård. Vi vill liksom Vasaloppet sätta fokus på en hälsosam rörelse. För om man rör sig mår man bra, och om man mår bra presterar man bra.

Under jubileumsåret jobbar vi vidare med att utveckla vårt samarbete för friskare arbetsplatser. Välkommen att upptäcka alla nyheter!


Det här händer under Vasaloppsveckan

Gör din egen hejaskylt

Släpp kreativiteten lös och skriv heja-skyltar till dina nära och kära! I vårt tält hittar du självklart massvis med inspiration för riktigt peppande skyltar. Blir du riktigt nöjd med skylten kan du lägga upp en bild på den på Instagram med hashtagen #hejasomettproffs eller skicka in den som ett DM till vårt Instagramkonto @ahlsellsverige, då är du nämligen med i vår roliga skylttävling! Den som gjort den roligaste eller finaste skylten vinner!

Tältet i Mora

Målområdet i Vasaloppet är helt nytt för i år. All aktivitet i Mora flyttas närmare gågatan och centrum. På så sätt blir det fokus på festkänsla och upplevelser Det nya målet ligger i höjd med klockstapeln och runt målet skapas nya utställningsområden. Kom och träffa oss i Tingshusparken. Du kommer bland annat att kunna göra din egen hejaskylt i vår skyltverkstad för att ta emot dina favoritåkare, ladda din mobil och hålla koll på resultaten i Ahlsellsprinten och Gissa din tid. Välkommen!


Mer om vårt samarbete med Vasaloppet


Alla mår bra av att röra på sig. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra. Det blir ju också lite av en utmaning, men framför allt: Ett sätt att ha roligt tillsammans.

Vi tror på att främja fysisk aktivitet

Vi tror på att främja fysisk aktivitet på arbetsplatsen och vill uppmuntra våra anställda till ett hälsosammare liv. Det är en del av vårt hållbarhetsarbete. Vi vill också göra det enklare att träffas i sunda miljöer. Därför har vi inlett ett samarbete med Vasaloppet. Alla mår bra av att röra på sig. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra. Det blir ju också lite av en utmaning, men framför allt: Ett sätt att ha roligt tillsammans.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript