Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vasaloppet

I år firar Vasaloppet 100 år. Vasaloppet har blivit en naturlig del av den svenska historian. Mer än en och en halv miljon människor har åkt något av Vasaloppen sedan starten 1922. Samma år, 1922, gick Ahlsell & Ahrens samman med Bernström & Co och blev Ahlsell & Bernström, vilket innebar ett bredare produktsortiment som lagerhölls i Albano utanför Roslagstull i Stockholm.

Sedan dess har Ahlsell och Vasaloppet utvecklats sida vid sida. 2017 gick vi in i Vasaloppets sponsorfamilj för att jobba vidare med vår satsning på hälsa och friskvård. Vi vill liksom Vasaloppet sätta fokus på en hälsosam rörelse. För om man rör sig mår man bra, och om man mår bra presterar man bra.

Under jubileumsåret jobbar vi vidare med att utveckla vårt samarbete för friskare arbetsplatser. Välkommen att upptäcka alla nyheter!


Vill du jobba för fler kvinnor i Vasaloppsspåret?

Sök till Vasaloppets nya utvecklingsgrupp!

– Ta chansen och var med och utveckla detta superfina arrangemang så att fler kan vara med och uppleva det!, säger Anna Neiås Tveit, marknadsdirektör här på Ahlsell, som själv deltagit i Vasaloppet ett flertal gånger.

Har det påverkat dig på något sätt att du har genomfört Vasaloppet och i så fall hur?
– Att lyckas själv eller se andra lyckas ger mig mycket energi! Att få vara en del av detta skapar stolthet och att uppleva saker tillsammans skapar starkare relationer. Och vi på Ahlsell tror på att bygga starka relationer.

Vad leder en jämnare könsfördelning till och hur har du märkt av det på Ahlsell?
– Jag tycker att Vasaloppets arrangemang ska vara för alla. Med mångfald i spåret ökar dessutom ödmjukhet och respekt för varandra och det bidrar till ett mer positivt klimat. Detsamma upplever vi på Ahlsell där mångfald och fler perspektiv ger bättre lösningar.


Mer om vårt samarbete med Vasaloppet


Alla mår bra av att röra på sig. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra. Det blir ju också lite av en utmaning, men framför allt: Ett sätt att ha roligt tillsammans.

Vi tror på att främja fysisk aktivitet

Vi tror på att främja fysisk aktivitet på arbetsplatsen och vill uppmuntra våra anställda till ett hälsosammare liv. Det är en del av vårt hållbarhetsarbete. Vi vill också göra det enklare att träffas i sunda miljöer. Därför har vi inlett ett samarbete med Vasaloppet. Alla mår bra av att röra på sig. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra. Det blir ju också lite av en utmaning, men framför allt: Ett sätt att ha roligt tillsammans.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript