Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vasaloppet

Vasaloppet har blivit en naturlig del av den svenska historien. Mer än en och en halv miljon människor har åkt något av Vasaloppen sedan starten 1922. Samma år, 1922, gick Ahlsell & Ahrens samman med Bernström & Co och blev Ahlsell & Bernström, vilket innebar ett bredare produktsortiment som lagerhölls i Albano utanför Roslagstull i Stockholm.

Sedan dess har Ahlsell och Vasaloppet utvecklats sida vid sida. 2017 gick vi in i Vasaloppets sponsorfamilj för att jobba vidare med vår satsning på hälsa och friskvård. Vi vill liksom Vasaloppet sätta fokus på en hälsosam rörelse och 2020 blev vi stolta huvudsponsorer till loppet. För om man rör sig mår man bra, och om man mår bra presterar man bra.


Vad gör Ahlsell under vinterveckan

Välkommen till Ahlselltältet

Kom och hälsa på oss i vårat tält i Mora där vi bjuder på en påse energi, aktiviteter och chansen att skapa din egen heja skylt.

När du hejar som ett proffs har du möjligheten att ta en bild och tagga oss på Instagram med #ahlsellsverige. De Snyggaste, roligaste eller mest peppande inläggen vinner en högtalare från Ironside (värde 495kr). Tävlingen pågår mellan fredagen den 25te februari till och med den 5te mars. Vinnaren utses av en jury hos oss till senast den 25te mars. Du måste ha en öppen profil för att kunna delta i tävlingen.

Gissa din tid

Gissa din eller ditt lags målgångstid – närmast vinner! Tävla i alla lopp under Vasaloppets Vintervecka. Medverkan är kostnadsfri och alla som deltar bidrar med 10 kr som vi skänker till Barncancerfonden. 1:a pris är valfri startplats till nästa års Vasalopp (eller lagstart om ni tävlar i lag) och plats 2-5 är en överraskning från oss på Ahlsell. Anmälan och registrering av sluttid kan göras fram till start. Alla sluttider och vinnare kommer att publiceras i Ahlsells tält i Mora där även pris 2-5 delas ut efter alla gått i mål. Vinnarna publiceras här på ahlsell.se/vasaloppet. Klicka här för att delta!

Ahlsellsprinten 

Sprinta som ett proffs under 100 meter och tävla om 1:a priset som är valfri startplats till nästa års Vasalopp (eller en lagstart om ditt lag tävlar i Stafettvasan). Ahlsellsprinten är för dig som åker 90 km lopp. Snabbast vinner! Sprinten avgörs vid Evertsbergssjöarna, 42 km in i loppet. Ingen föranmälan krävs. Ahlsellsprinten exkluderar elitledet men inkluderar Öppet Spår 90 km, Stafettvasan 90 km, Nattvasan 90 km, Vasaloppet 90 km. Sluttider och vinnare kommer att publiceras på ahlsell.se/vasaloppet samt i Ahlsells tält i Mora.

 


Mer om vårt samarbete med Vasaloppet


Alla mår bra av att röra på sig. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra. Det blir ju också lite av en utmaning, men framför allt: Ett sätt att ha roligt tillsammans.

Vi tror på att främja fysisk aktivitet

Vi tror på att främja fysisk aktivitet på arbetsplatsen och vill uppmuntra våra anställda till ett hälsosammare liv. Det är en del av vårt hållbarhetsarbete. Vi vill också göra det enklare att träffas i sunda miljöer. Därför har vi inlett ett samarbete med Vasaloppet. Alla mår bra av att röra på sig. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra. Det blir ju också lite av en utmaning, men framför allt: Ett sätt att ha roligt tillsammans.


Vill du jobba för fler kvinnor i Vasaloppsspåret?

Sök till Vasaloppets nya utvecklingsgrupp!

– Ta chansen och var med och utveckla detta superfina arrangemang så att fler kan vara med och uppleva det!, säger Anna Neiås Tveit, marknadsdirektör här på Ahlsell, som själv deltagit i Vasaloppet ett flertal gånger.

Har det påverkat dig på något sätt att du har genomfört Vasaloppet och i så fall hur?
– Att lyckas själv eller se andra lyckas ger mig mycket energi! Att få vara en del av detta skapar stolthet och att uppleva saker tillsammans skapar starkare relationer. Och vi på Ahlsell tror på att bygga starka relationer.

Vad leder en jämnare könsfördelning till och hur har du märkt av det på Ahlsell?
– Jag tycker att Vasaloppets arrangemang ska vara för alla. Med mångfald i spåret ökar dessutom ödmjukhet och respekt för varandra och det bidrar till ett mer positivt klimat. Detsamma upplever vi på Ahlsell där mångfald och fler perspektiv ger bättre lösningar.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript