Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vasaloppet

Vasaloppet har blivit en naturlig del av den svenska historien. Mer än en och en halv miljon människor har åkt något av Vasaloppen sedan starten 1922. Samma år, 1922, gick Ahlsell & Ahrens samman med Bernström & Co och blev Ahlsell & Bernström, vilket innebar ett bredare produktsortiment som lagerhölls i Albano utanför Roslagstull i Stockholm.

Sedan dess har Ahlsell och Vasaloppet utvecklats sida vid sida. 2017 gick vi in i Vasaloppets sponsorfamilj för att jobba vidare med vår satsning på hälsa och friskvård. Vi vill liksom Vasaloppet sätta fokus på en hälsosam rörelse och 2020 blev vi stolta huvudsponsorer till loppet. För om man rör sig mår man bra, och om man mår bra presterar man bra.


 

Vi på Ahlsell bygger en Hälsosam rörelse

Vi på Ahlsell bygger en Hälsosam rörelse

- Hälsosam Rörelse handlar om att motivera och inspirera både medarbetare och samarbetspartners till ett mer hållbart liv. Vi vet att rörelse i olika former får oss att må bättre och orka lite mer. Från Ahlsells sida vill vi därför erbjuda plattformar som öppnar upp för att vi ska kunna träffas, göra affärer och nätverka under hälsosamma former. 

 

Läs mer om varför vi är huvudsponsor till Vasaloppet.


 

Vad gör Ahlsell under vinterveckan

Välkommen till Ahlselltältet

Kom och hälsa på oss i vårt tält i Mora där vi bjuder på en påse energi, aktiviteter och chansen att skapa din egen heja-skylt.

När du hejar som ett proffs har du möjligheten att ta en bild och tagga oss på Instagram med #ahlsellsverige. De snyggaste, roligaste eller mest peppande inläggen vinner en högtalare från Ironside (värde 495 kr). Tävlingen pågår mellan fredagen den 24 februari till och med den 5 mars. Vinnare utses av en jury hos oss senast den 25 mars. För att delta i tävlingen behöver du ha en öppen Instagram-profil.

Gissa din tid

Gissa din eller ditt lags målgångstid – närmast vinner! Tävla i alla lopp under Vasaloppets Vintervecka. Medverkan är kostnadsfri och alla som deltar bidrar med 10 kr som vi skänker till Barncancerfonden. 1:a pris är valfri startplats till nästa års Vasalopp (eller lagstart om ni tävlar i lag) och plats 2-5 är en överraskning från oss på Ahlsell. Anmälan och registrering av sluttid kan göras fram till start. Alla sluttider och vinnare kommer att publiceras i Ahlsells tält i Mora där även pris 2-5 delas ut efter att alla gått i mål. Vinnarna publiceras här på Ahlsell. 

Klicka här för att delta

Klicka här för att se vinnarna

Ahlsellsprinten 

Sprinta som ett proffs under 100 meter och tävla om 1:a priset som är valfri startplats till nästa års Vasalopp (eller en lagstart om ditt lag tävlar i Stafettvasan). Ahlsellsprinten är för dig som åker 90 km lopp. Snabbast vinner! Sprinten avgörs vid Evertsbergssjöarna, 42 km in i loppet. Ingen föranmälan krävs. Ahlsellsprinten exkluderar elitledet men inkluderar Öppet Spår 90 km, Stafettvasan 90 km, Nattvasan 90 km, Vasaloppet 90 km. Sluttider och vinnare kommer att publiceras här på Ahlsell samt i vårt tält i Mora.

Klicka här för att se vinnarna

Medarbetare runt och i spåret

Vi är stolta och glada att kunna erbjuda våra medarbetare möjligheten att delta i Vasaloppet under vinterveckan. I år har vi runt 230 medarbetare som är engagerade i Vasaloppet som antingen står som ambassadörer vid våra aktiveringar eller som åker Vasaloppet. Till Stafettvasan har vi hela 30 lag som ställer upp och vi har 13 medarbetare som åker det stora Vasaloppet. Vi hoppas att du kommer älska detta års vintervecka och vi ser fram emot att få mötas i och runt spåret.

 


 

Följ Joacim och Lova på deras resa till och under Vasaloppet

 

På vårt initiativ Hälsosam rörelses Instagramkonto kan du följa Joacim och Lova som tränar hårt inför Vasaloppet och är peppade att få åka Vasaloppet under vinterveckan i år.

Joacim

- Förutom kondition-, styrka- och teknikträning så är det den mentala träningen som de flesta av oss motionärer behöver som mest bitvis. Allt ifrån att hitta motivationen att komma ut i exempelvis spåren till att genomföra ett långt Vasalopp som pågår under flera timmar. Träna på det mentala och hitta lösningar som gör dig starkare.

Lova

- Att be någon filma när man kör i de olika växlarna tycker jag nog är bland de bästa sätten att ändra och förbättra sig. Även om jag helt ärligt tycker att det är lite obekvämt att bli filmad. Men jag försöker jobba på att bli bekväm i det obekväma för det är då man utvecklas.

 


 

Mer om vårt samarbete med Vasaloppet


Alla mår bra av att röra på sig. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra. Det blir ju också lite av en utmaning, men framför allt: Ett sätt att ha roligt tillsammans.


Vi tror på att främja fysisk aktivitet

 

Vi tror på att främja fysisk aktivitet på arbetsplatsen och vill uppmuntra våra anställda till ett hälsosammare liv. Det är en del av vårt hållbarhetsarbete. Vi vill också göra det enklare att träffas i sunda miljöer. Därför har vi inlett ett samarbete med Vasaloppet. Alla mår bra av att röra på sig. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra. Det blir ju också lite av en utmaning, men framför allt: Ett sätt att ha roligt tillsammans. Vi på Ahlsell bygger en Hälsosam Rörelse.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript