Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2022-05-02

Ahlsell ökar tillgängligheten med dygnet-runt-öppet

Den 4 maj 2022 slår Ahlsell upp dörrarna till en ny, 350 kvadratmeter stor butik i Idre som kommer att underlätta vardagen för kunderna som arbetar på orten. Det här blir företagets första butik som har öppet dygnet runt veckans alla dagar.

Idre är inne i en expansiv fas och många Ahlsell-kunder är verksamma i projekt på orten. Syftet med det nya butikskonceptet är att öka tillgängligheten för kunderna och på ett lätt och smidigt sätt hjälpa dem med materialförsörjningen.

- Ahlsells strategi är att hela tiden utveckla vårt butiksnätverk och kontinuerligt förbättra köpupplevelsen för våra kunder. Vi vill kunna vara geografiskt utspridda på så många platser som möjligt och erbjuda vår service även på lite mindre orter, säger Ahlsells försäljningsdirektör Fredrik Skarp.

Idrebutiken kommer vara en obemannad dygnet-runt-öppen butik med ett lokalt anpassat sortiment från alla Ahlsells produktkategorier. Det som inte finns på hyllan kan enkelt beställas från centrallagret i Hallsberg för leverans och avhämtning dagen därpå.

- Konceptet passar perfekt för platser där det inte bär sig med en bemannad butik men där våra kunder efterfrågar något mer än ett driftförråd. Den obemannade butiken är nästa steg i vår strävan att finnas på plats nära våra kunder och göra deras vardag lite enklare, avslutar Magnus Ström, regional chef tjänstelogistik hos Ahlsell.

Alla som har ett kundnummer hos Ahlsell kan ansöka om access till butiken som för allas säkerhet är försedd med inbrottslarm och övervakad med ett omfattande kamerasystem. Genom att identifiera sig med BankID och skanna en QR-kod med sin mobiltelefon öppnas dörren och köpresan kan börja.

Den obemannade butiken öppnar den 4 maj och är belägen i industriområdet vid infarten till Idre.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Magnus Ström, regional chef tjänstelogistik, Ahlsell Sverige AB
Telefon: +46 26-542 482. E-post: magnus.strom@ahlsell.se

Fredrik Skarp, försäljningsdirektör, Ahlsell Sverige AB
Telefon: +46 8-685 70 00. E-post fredrik.skarp@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare. Med 5 900 anställda, över 240 butiker och tre centrallager i Norden, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.se.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript