Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Sakvaror, beslag & inredning

Är du i startskedet av ett beslagsprojekt? Då har vi allt du behöver! Vi erbjuder ett stort urval av sakvaror, beslag och inredning från både ledande tillverkare och egna märkesvaror. Till din tjänst har vi dessutom en grupp dedikerade beslagssäljare som hjälper dig från ritning till logistikanpassad leverans. Vi hanterar alla typer av projekt, exempelvis bostäder, kommersiella och offentliga miljöer.

Vi har ett nära samarbete med välkända leverantörer och varumärken som Svedbergs, IFÖ, Kåbe-mattan, Sonesson, Habo, Smedbo, Elfa, DinBox, Assa, Dorma, Etac, Systemtext och många, många fler. Du hittar även våra egna märkesvaror, som bland annat Azur, Satin och Basic.

Välkommen att kontakta någon av våra beslagssäljare med din utmaning!

Rådgivning, specificering & mängdning

Vi hjälper dig gärna med att få till de bästa produkt- och projektlösningarna. Vi kan specificera och beräkna sakvaror, beslag och inredning utifrån era handlingar, som exempelvis ritningar, bygg- och rumsbeskrivningar.

Projektanpassad förpackning

Spara tid och minimera risk för skadat gods! Med våra logistiktjänster hjälper vi dig att förkorta produktionstiden. Utifrån mängden av beställt material sammanställer vi ett underlag efter ditt önskemål och kan då packa och märka din materialbeställning, exempelvis per rum, trapphus eller våning.

Vi erbjuder marknadens bredaste
sortiment inom sakvaror, beslag & inredning

Logistik i världsklass

Börja varje dag med en ny leverans! Rätt saker på rätt plats i rätt tid. För dig i ett byggprojekt är tillgången till material helt avgörande. Med vår rikstäckande logistik har du alltid tillgång till marknadens bredaste sortiment och snabba leveranser.

Inspiration för dig som jobbar med beslag


Bläddra i våra kataloger

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript