Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-06-26

Ahlsell förvärvar K-H Service AS

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om köp av samtliga aktier i K-H Service AS för att ytterligare stärka verktygs- och serviceutbudet till hantverkare. Bolaget har 8 anställda och en omsättning på cirka 50 MNOK år 2023.

K-H Service AS specialiserar sig på försäljning, reparation och underhåll av verktyg från välkända varumärken till professionella hantverkare. Företaget startades 1983 och har sedan dess upparbetat en tydlig marknadsposition genom att erbjuda hög tillgänglighet och spetskompetens till kunder över hela Norge. K-H Service erbjuder e-handel, butik och serviceverkstad som är lokaliserad nära Oslo.

Tillträde förväntas ske i juli 2024.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.com

Pressmeddelande 26 juni 2024

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript