Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2017-10-20

Ahlsells styrelse har beslutat om återköp av aktier

Ahlsells styrelse har beslutat att använda bemyndigande för återköp av aktier som gavs av årsstämman den 4 maj 2017. Upp till 7,0 miljoner av utestående aktier kommer att förvärvas.

Återköpen syftar i huvudsak till att säkra koncernens långsiktiga aktiesparprogram. För närvarande används aktieswapar (uppgående till 5,3 miljoner aktier) för ändamålet, vilka i samband med återköpen kommer att avslutas. Det totala antalet utestående aktier i Ahlsell uppgår till 436 302 187.

Bemyndigandet får utnyttjas vid ett eller flera tillfällen intill tiden för nästa årsstämma. Förvärv får endast ske på Nasdaq Stockholm och till ett pris inom det vid var tid gällande kursintervallet, dvs. intervallet mellan högsta köpkurs och lägsta säljkurs.

Pressmeddelande, Stockholm, 20 oktober 2017

För ytterligare information kontakta:
Karin Larsson, Chef för IR och extern kommunikation
08 685 59 24, Karin.Larsson@ahlsell.se

 

Ahlsell AB (publ) är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 27 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq Stockholm. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Denna information är sådan information som Ahlsell AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 oktober 2017 kl 07:30.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript