Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Pluspoolen

Kampanjperiod 1 april-31 maj

Visar 1 till 20 av 92

Sortera

 • Mikrovågsugn, 800 W, 23 l
  Mikrovågsugn, 800 W, 23 l
  Med en kraftfull effekt på 800 W ger Samsung MS23B3614AS/EE dig möjlighet att tillaga olika rätter och portioner effektivt och enkelt då alla inställningar görs via de två vreden, oavsett om det gäller uppvärmning, tining eller tillagning. Med det unika TripleDistribution System distribueras mikrovågorna i 3 riktningar, så att de når varje hörn och tränger in i maten i flera riktningar. På så sätt tillagas allt mer grundligt och jämnt. Den invändiga keramiska emaljbeläggning är lätt att rengöra och missfärgas inte över tiden.
  Mer info
 • Kaffebryggare, 1.25 l, Automatic
  Kaffebryggare, 1.25 l, Automatic
  Moccamaster Automatic med automatiskt droppstopp som förhindrar att kaffet droppar från filterhållaren när du tar ut glaskannan från bryggaren. Brygger upp till 10 koppar/1,25 liter på bara 6 minuter. Automatiserade funktioner som gör det enkelt för dig. Kaffebryggaren har två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92-96 grader. Det andra håller kaffet varmt vid en optimal serveringstemperatur på 80-85 grader.
  Mer info
 • Mikrovågsugn, 700 W, 20 l
  Mikrovågsugn, 700 W, 20 l
  Mikrovågsugnens dubbla reglage har en enkel, elegant design med metallkanter för en prydlig och snygg look. Med en enkel vridning väljer du enkelt den bästa effektinställningen från 5 nivåer och ställer in tillagningstiden på upp till 35 minuter. Den har en glasfront i fullstorlek som täcker hela dörren. Med sin släta, minimalistiska look smälter den sömlöst in i all slags modern köksinteriör.
  Mikrovågsugnen är utrustad med stark LED-belysning, vilket gör att du tydligt kan se all mat som placeras i mikrovågsugnen utan att öppna dörren.
  Mer info
 • Hörlurar, Skullcandy Rail True Wireless
  Hörlurar, Skullcandy Rail True Wireless
  Skull-iQ Smart Feature Technology är en kraftfull teknik som möjliggör uppgraderingar via Skull-iQ-appen. Den kör också innovativa röstfunktioner som är tillgängliga på flera språkalternativ. Rail har hela 42 timmars batteritid och inbyggd Tile™-teknologi. 9+ timmar i hörlurarna och 33 timmar i fodralet. Du kan ansluta ett par Rail till två enheter samtidigt och Rail växlar mellan dem utan att du behöver parkoppla dem igen. USB-C snabbladdning (10 min = 2 timmar). IP55 svett-, vatten- och dammbeständiga.

  Dubbla Clear Voice Smart Mikrofoner som använder A.I. för att isolera talarens röst och minska bakgrundsljudet. Dessutom finns funktionen Personal Sound by Mimi® som låter dig anpassa ljudet till din individuella hörsel genom Skullcandy-appen. En kapacitiv touchkontrollpå varje öronsnäcka gör justeringar enkla. Du kan till och med ställa in dina öronsnäckor precis som du vill ha dem med anpassningsbara användargränssnittsinställningar i Skull-iQ-appen. Bluetooth® 5.2.
  Mer info
 • Äggkokare, 7 ägg
  Äggkokare, 7 ägg
  Äggkokare för sju ägg. Slipp timers och tidspassning när du kokar ägg. När ljudsignalen hörs är äggen klara och med den löstagbara äggskålen lyfts de färdigkokta äggen enkelt ur äggkokaren.
  Automatisk avstängning. Måttbägare och en äggpickare medföljer.
  Mer info
 • Vattenkokare, 1.2 l
  Vattenkokare, 1.2 l
  Få kokande vatten på några minuter med denna vattenkokaren från Black+Decker med en kapacitet på 1,2 l.

  För att göra rengöringsprocessen bekvämare och enklare är kannans element dolt och filtret kan tas bort. Kannan innehåller en vattendisplay som tydligt visar vattennivån hela tiden. Den har också ett automatiskt avstängningssystem som stänger av vattenkokaren när den kokar. Kontrollampan gör det enkelt att se om vattenkokaren är på eller av.

  Kannan har en 360º-position så den är enkel att använda för både vänster- och högerhänta. Använd den med en hand tack vare den enkla locköppningsknappen.
  Mer info
 • Mus, trådlös optisk, tyst, M300 Multi-Mode
  Mus, trådlös optisk, tyst, M300 Multi-Mode
  M300 Silent paras automatiskt till arbetsenheten. Ansluts samtidigt till upp till 3 enheter och växlar enkelt mellan dem med ett klick.

  Högkvalitativ finish och ett bekvämt halkfritt rullningshjul, överför M300 med Rapoos senaste och kraftfulla trådlösa multiläge med Bluetooth 3.0, 4.0 och 2.4 GHz. Den kompakta designen förstärks av en "tyst klick" -funktion.

  För att passa olika preferenser har M300 Silent en högpresterande sensor, helt justerbar från 600 till 1600 DPI. Upp till 9 månaders batteritid.

  I paketet
  Trådlös mus, Nano USB-mottagare, 1 AA alkaliskt batteri (installerat), snabbstartguide

  Systemkrav
  Windows® XP / Vista / 7/8/10, USB-port
  Mac OS® X 10.4 eller senare, USB-port
  Mer info
 • Dammsugare, sladdlös, Jet 70 Pet
  Dammsugare, sladdlös, Jet 70 Pet
  Rengör olika typer av golvytor på ett effektivt sätt med denna lätta men ändå kraftfulla skaftdammsugare utan sladd.

  Digital Inverter Motor erbjuder en stark ineffekt på upp till 410 W, hög energieffektivitet och genererar en sugkraft på upp till 150 W.

  Upp till 40 minuters städning (den angivna drifttiden gäller för den lägsta effektnivån med ett icke-motoriserat verktyg monterat på enheten).
  Körtid (Max)40 min
  Körtid (Mid)20 min
  Körtid (Min)5 min

  Renare luft och enastående sugkraft tack vare den högeffektiva strukturen med flera cykloner hos Jet Cyclone. En optimal luftbana minskar luftmotståndet och dess 9 cykloner med 27 luftinlopp minimerar sugkraftsförlusten. Den fångar även upp väldigt små dammpartiklar som sugs in i dammsugaren.

  Fånga upp fint damm och djurhår i mattor och på golv med Turbo Action Brush. Den roterar ca 3750 gånger/min och med ett 180° vridbart huvud kan du enkelt ändra riktning och städa alla hörn. Underhåll enkelt den roterande trumman genom att lossa den med ett klick.

  Andas in renare luft med ett HEPA-filtersystem med fem lager. En huvudcyklon och ett grillfilter med metallnät fångar upp stora dammpartiklar, Jet Cyclone-systemet och mikrofiltret fångar upp fint damm och ett ultrafint dammfilter fångar 99,999 % av mikrodammet, inklusive partiklar och allergener på 0,3~10 µm.
  Mer info
 • Mus, trådlös optisk, MT550 Multi-Mode
  Mus, trådlös optisk, MT550 Multi-Mode
  Avancerad trådlös mus som erbjuder enastående komfort i en elegant vacker design. Huvudfunktionen i trådlös anslutning med flera lägen - via pålitlig överföring på 2,4 GHz, Bluetooth 3.0 eller Bluetooth 4.0. (Smart) - låter dig ansluta samtidigt till upp till fyra enheter (paras automatiskt) och växla mellan dem. MT550 har också en helt justerbar högpresterande optisk sensor från 600 till 1600 DPI. Upp till 12 månaders batteritid och en strömbrytare.

  I paketet
  Trådlös mus, Nano USB-mottagare, 2 AA alkaliskt batteri (installerat), snabbstartguide

  Systemkrav
  Windows® XP / Vista / 7/8/10, USB-port
  Mac OS® X 10.4 eller senare, USB-port
  Mer info
 • Vattenkokare, 1.7 l, DesignLine
  Vattenkokare, 1.7 l, DesignLine
  Rostfri sladdlös vattenkokare, 1.7 l vatten. Slät bottenplatta i rostfritt stål, lätt att göra rent, dolda värmeelement. Torrkokning- och överhettningsskydd.
  Mer info
 • Trädgårdssoffa, Viking
  Trädgårdssoffa, Viking
  Tillverkad i 33 mm norrländsk furu med treskikts målning, grundfärg plus två lager täcklasyr/täckfärg. En stilfull och hållbar sittbänk som är lätt att underhålla. Perfekt för att sitta och äta eller fika vid, anpassade för restauranger, pubar och caféer. Tål mycket användning.
  Mer info
 • Mus, trådlös optisk, M10 Plus
  Mus, trådlös optisk, M10 Plus
  2,4 GHz-standarden erbjuder dig en räckvidd på upp till 10 m och 360° täckning. Den högpresterande optiska sensorn 1000 DPI ger dig en smidig och exakt muspekarkontroll.
  Energibesparande teknik i kombination med på/av-omkopplaren gör att du kan använda musen kontinuerligt i upp till 12 månader. Den ergonomiska designen är lämplig för både vänster och högerhänta.

  Paketinnehåll:
  Trådlös mus, Nano USB-mottagare, 1 AA alkaliskt batteri (installerat), snabbstartguide.

  Systemkrav:
  Windows® XP / Vista / 7/8/10
  Mac OS® X 10.4 eller senare, USB-port
  Mer info
 • Tangentbord & mus, trådlöst, 9300M Multi-Mode
  Tangentbord & mus, trådlöst, 9300M Multi-Mode
  Tangentbordet har en imponerande 4,9 mm ultratunn design och anodiserat aluminiumhölje. Medan tangentbordet är väldigt kompakt, har det också tangenter i full storlek, vilket gör skrivningen mycket bekvämare. Musen har en ergonomisk design som är lämplig för vänster- och högerhänt användning samt en osynlig spårningsmotor på 1300 DPI.

  Den smarta växeln mellan Bluetooth 3.0, 4.0 och 2.4 GHz garanterar stabil trådlös överföring med upp till 10 meters räckvidd och 360° täckning. 9300M parar automatiskt arbetsenheten. Den ansluts samtidigt till flera enheter och växlar enkelt mellan dem med ett knapptryck.

  Paketinnehåll:
  Trådlöst tangentbord, trådlös mus, Nano USB-mottagare, 2 AAA + 1 AA alkaliska batterier (installerade), snabbstartsguide

  Systemkrav:
  Windows® XP / Vista / 7/8/10 USB-port

  Specifikationer
  Tangentbord, 104 tangenter, 8 multimedieknappar
  Mus, 4 knappar inkl. ett 2D-rullhjul och Bluetooth-knapp
  Tangentbord (cm): 34.3 x 11.4 x 1.9. Vikt: 385 g
  Mus (cm): 11.3 x 6.4 x 3. Vikt: 60 g
  Mer info
 • Bänkbord, 180 cm, Robust
  Bänkbord, 180 cm, Robust
  Robust bänkbord med plats för 6 personer. Tillverkad i FSC ®-märkt norrlandsfuru. Varm galvaniserad 45 mm rörstativ, Ø 50 mm parasollhål, 40 mm godstjocklek.

  Bordslängd: 180 cm
  Bordsbredd: 74 cm
  Bordshöjd: 73 cm
  Sitsbredd: 180 cm
  Sitshöjd: 45 cm
  Sitsdjup: 30 cm
  Mer info
 • Mikrovågsugn, grill, 900 W, 28 l
  Mikrovågsugn, grill, 900 W, 28 l
  En effekt på 900 W och ett ugnsutrymme på hela 28 liter ger extra kapacitet för större portioner. Ett hushåll på 3-4 personer kommer därför kunna fylla sitt matlagningsbehov med MG28F3C3TFK/EE från Samsung.

  Praktisk grillfunktion på 1500 W, som gör att du kan tillaga många slags maträtter och få en fin stekyta. Förutom snabb traditionell manövrering för att värma lunchtallriken finns många förprogrammerade tillagningsalternativ.
  Med det medföljande ångkokkärlet tillagas maten enligt ångkoksprincipen och har utformats för snabb och hälsosam matlagning i din mikrovågsugn från Samsung. Det här tillbehöret är perfekt för att snabbt koka ris, pasta, grönsaker etc., samtidigt som näringsvärdet bibehålls. Den invändiga keramiska emaljbeläggning skyddar mot repor och är lätt att rengöra.
  När mikrovågsugnen inte används kan standby-läget aktiveras för att minska strömförbrukningen.
  Mer info
 • Kaffebryggare, 2x1.25 l, CD Thermo Automatic Double
  Kaffebryggare, 2x1.25 l, CD Thermo Automatic Double
  Moccamaster CD Thermo Automatic Double brygger 2 kannor kaffe (à 1,25 liter) på 6 minuter. Termoskannorna bör förvärmas före användning. Levereras med både blandningslock och skruvlock. Automatiskt droppstopp.
  Mer info
 • Parasoll, Leeds
  Parasoll, Leeds
  Leeds är ett stilrent och modernt parasoll som skyddar dig mot solens starka strålar! Parasollets tak är tillverkad i polyster och har en stomme i aluminium. Parasollet fälls enkelt ut med hjälp av vevlyft.

  Skötselråd:
  Tyget är smuts- och vattenavvisande och kan rengöras genom skonsam handtvätt och dropptorkning. Möbelskum fungerar också bra.
  Mer info
 • Webbkamera, XW180 Full HD
  Webbkamera, XW180 Full HD
  Webbkamera i Full HD med en ren och klassisk design. De inbyggda dubbla mikrofonerna erbjuder utmärkt brusreducering. Enkel att montera, tack vare det flexibla basklämman kan position och betraktningsvinkel justeras helt för att möta dina behov. 360 horisontell rotation möjliggör att de övre och nedre betraktningsvinklarna kan justeras fritt till en specifik position.
  1080P-kameran med högupplöst objektiv kan på ett intelligent sätt justera bildhastigheten och upplösningen enligt omgivande ljus, vilket ger live-video även i svagt ljus. Widescreen-videosamtal är möjliga med ett imponerande bildfält på 80°.

  Plug and Play: inga drivrutiner eller installationer krävs. XW180 är kompatibel med de flesta applikationer som Skype, Zoom, Facetime, Google Hangouts mm.


  Systemkrav
  Windows® XP / Vista / 7/8/10,
  Mac OS X 10.6 eller senare, Chrome OS,
  Android V5.0 eller senare

  Specifikationer
  Objektivtyp: Hybridlins
  Fokustyp: Fast
  Synfält: 80 grader
  Bildhastighet: Upp till VGA 30 FPS
  Videoupplösning: FHD 1080P / HD 720P
  Videokodning: MJPG
  Auto Ljuskorrigering: Ja
  Autofokus: Ja
  Gränssnitt: USB 2.0
  USB-kabellängd: 1.5 m
  Mer info
 • Köksvåg, 7 kg
  Köksvåg, 7 kg
  En smidig och tunn köksvåg som väger ingredienser från 1 gram upp till 7 kg. Med nollställningsfunktionen kan du lägga till fler ingredienser utan att behöva ta av skålen från vågen. Vågen står stadigt med hjälp av antiglidfötter på undersidan och den digitala displayen har tydliga och lättlästa siffror. Ytan som är enkel att rengöra och torka av. Drivs med 2 st CR2032 (ingår).
  Mer info
 • Stekhäll SET, 58 cm
  Stekhäll SET, 58 cm
  En populär stekhäll för upp till 8 personer med alla tillbehör du behöver för att komma igång med utomhusmatlagningen. Hällen kan användas i kombination med medföljande gasolbrännare på stativ men också på en grill eller direkt över öppen eld. Utöver stekhällen i varmvalsat stål som mäter Ø 58 cm så ingår även en gasolbrännare Ø 40 cm med 2 brännarringar samt ett regulatorset.
  Mer info
Visar 20 av 92

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript