Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Pluspoolen

Kampanjperiod 1 november-31 december

Visar 1 till 20 av 82

Sortera

 • Hörsnäcka Blåtand BT HF Voyager 5200
  Hörsnäcka Blåtand BT HF Voyager 5200
  BT HF Voyager 5200
  •Adaptiv mikrofon
  •Smarta sensorer
  •Svettålig Nano-behandling
  •Windsmart teknologi
  •Nio dagar standbytid

  Plantronics Voyager 5200 med Plantronics unika WindSmart® teknik och banbrytande brusreducerande teknologi. Fyra brusreducerande mikrofoner och DSP som tar bort störande bakgrundsljud. Sex lager av unik Windsmart-teknik säkerställer så din röst hörs tydligt trots att du står utomhus och pratar. HD Voice klarhet på bredbandsenheter och nätverk. Noggrant testade för komfort hela dagen. Dedikerad röststyrningsknapp. Smart sensorteknik. Ljud varningar, nummerpresentation och röstsvar. Sweatproof nano-beläggning av P2i. Multipoint teknik. Strömma musik, vägbeskrivningar, podcaster och mer med Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Nio dagar standbytid. Laddas på max 90 minuter.

  Bluetooth v4.1 Profiler: Telefonbok Access Profile (PBAP), Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP), Bredbands Handsfree (HFP) Profil 1,6 och Headset (HSP) Profil 1,2. Kan kopplas till 2 telefoner.

  Medföljer: Headset och micro Usb laddkabel.

  Trådlös teknik: Multipoint, Bluetooth
  Surfplatta: Universal
  Laddningstid (timmar): 1.5
  Taltid (timmar): 7
  Trådlös: Ja
  Uppladdningsbar: Ja
  Smartphone: Universal
  Mer info
 • Hörsnäcka Blåtand Voyager Legend
  Hörsnäcka Blåtand Voyager Legend
  Voyager Legend har många olika funktioner. Du har till exempel tre mikrofoner som gör ljudet tydligt. En annan smart funktion är att du kan svara automatiskt genom att endast placera ditt headset på örat. Voyager Legend har även en indikator för batterinivå, anslutningsstatus och information om vem som ringer via röstmeddelanden. Detta Bluetooth-headset är utformat för dig som vill ha ett headset av högsta kvalité, använda på pendeln eller på resande fot.

  Bullerdämpning: med tre mikrofoner, digital bearbetning, 20-bands equalizer & akustisk eko motverkning.
  Vindreducering: skyddande stålkåpa, GORE ™ material & elektroniskt filter.
  Upp till 7 timmars taltid.
  Upp till 11 dagars standbytid

  Funktioner:
  Kan kopplas till 2 telefoner.
  Läser upp namnet på den som ringer (om personen finns i din telefonbok).
  SmartSensors: headsetet känner om det är på örat eller ej. Har du headsetet på örat så hamnar ljudet där, är det inte på örat så hamnar det i telefonen.
  Svarsknapp, volymjustering, sekretess, återuppringning & röstuppringning.
  Röststyrning: svara genom att säga "answer", kolla batteristatus med mera.
  Röstprompter: meddelar automatiskt kvarstående batteritid anslutningsstatus med mera.
  Stöd för musiklyssning.
  Batteristatus visas i mobilen.
  Mer info
 • Laddare 220V 1xUSB 2,4A Vit Lightning Kabel
  Laddare 220V 1xUSB 2,4A Vit Lightning Kabel
  GEAR Laddare 220V 1xUSB 2.4A med Lightning-kabel 1m
  Liten och smidig laddare med en USB-port
  C89 Chip - Stöder iPhone snabbladdning 10W
  1 m Lightning-kabel ingår
  Smart-chip/automatisk detekteringssensor för korrekt laddningsförlopp
  In 100-240V/0,15A - Ut 5V/2.4A
  MFI - tillverkad för iPhone
  Mer info
 • Snabbladdare, USB-A, inkl. laddkabel
  Snabbladdare, USB-A, inkl. laddkabel
  Kompakt laddare med 2xUSB-A 3.4 A. Inklusive laddkabel USB-C. Snabb laddningshastighet. Överspänningsskydd.
  Mer info
 • Dammsugare, svart. PowerProtect System
  Dammsugare, svart. PowerProtect System
  Dammsugare, svart. PowerProtect System: för en jämn prestanda, även när påsen börjar bli full. 10års motorgaranti. Vikt: 4.5 kg. Aktionsradie: 10 m. Indikering för påsbyte. PureAir hygieniskt filter för ren utblåsluft. Tvättbart filter.
  Mer info
 • Hörlurar, Skullcandy Dime True Wireless
  Hörlurar, Skullcandy Dime True Wireless
  Hörlurar Dime True Wireless In-Ear
  Upp till 12 timmar batteritid
  True Wireless via Bluetooth® 5.0
  Mikrofoner i varje snäcka
  Aktivera assistent
  Auto På/Anslut
  Micro-USB-laddningskabel
  Premium ljudkvalitet
  IPX4 svett- och vattentålig
  Sann trådlös frihet
  Dime ger sann trådlös frihet med ett pris på instegsnivå - fri från hindrande och hoptrasslade sladdar. En mikrofon i varje öronsnäcka gör att användaren kan använda varje snäcka separat utan att förlora möjligheten att ta samtal.

  Förenkla din lyssnande
  Dime är lätt att använda. De slås automatiskt på och går in i parningsläge första gången de tas ur laddningsfodralet. Därefter parar Dime automatiskt med den senast använda enheten. Samtal, spår och volym styrs genom att trycka på en enda knapp på öronsnäckan.

  Trygg användning
  Dime är byggd för att hålla. De har IPX4 svett- och vattentålighet, så de kan hantera alla äventyr utan att missa en enda takt. En snodd säkrar laddningsfodralet och dess dyrbara last från att tappas.

  Supreme Sound
  På Skullcandy är vi specialiserade på fantastiskt ljud. I kombination med vår brusisolerande passform, har Dime mikrofoner och drivelement som har valts och sakkunnigt trimmats in för att leverera bästa ljudkvalitet för alla musikgenrer eller media. Det är Supreme Sound.

  Upp till 12 timmar batteritid
  3,5 timmar i hörlurar - 8,5 timmar i fodralet
  Mer info
 • Laddare 12-24V, 2xUSB, 3,4A, USB-C, kabel
  Laddare 12-24V, 2xUSB, 3,4A, USB-C, kabel
  GEAR Billaddare med USB-A till USB-C kabel
  Kompakt laddare med två USB-portar
  1 m USB-A till USB-C-kabel
  Överspänningsskydd
  Ingång 12-24V - Utgång 5V / 3,4A
  Liten och smidig billaddare med två USB-portar, och 1 M USB-A till USB-C-kabel ingår.
  Mer info
 • Mikrovågsugn, 800 W, 23 l
  Mikrovågsugn, 800 W, 23 l
  Med en kraftfull effekt på 800 W ger Samsung MS23B3614AS/EE dig möjlighet att tillaga olika rätter och portioner effektivt och enkelt då alla inställningar görs via de två vreden, oavsett om det gäller uppvärmning, tining eller tillagning. Med det unika TripleDistribution System distribueras mikrovågorna i 3 riktningar, så att de når varje hörn och tränger in i maten i flera riktningar. På så sätt tillagas allt mer grundligt och jämnt. Den invändiga keramiska emaljbeläggning är lätt att rengöra och missfärgas inte över tiden.
  Mer info
 • Kaffebryggare, auto droppstopp, polerad silver
  Kaffebryggare, auto droppstopp, polerad silver
  Moccamaster Automatic har ett automatiskt droppstopp, vilket förenklar bryggningen. Den brygger upp till 10 koppar/1,25 liter utsökt kaffe på 6 minuter. Automatiserade funktioner som gör det enkelt för dig. På Moccamaster Automatic har vi automatiserat så mycket som möjligt av bryggprocessen. Tillsätt vatten och kaffe, tryck på en knapp så sköter bryggaren resten. Automatiskt droppstopp som förhindrar att kaffet droppar från filterhållaren när du tar ut glaskannan från bryggaren. Perfekt smak i varje kopp. Kaffebryggaren har två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92–96 grader – den perfekta bryggtemperaturen. Det andra håller kaffet varmt vid en optimal serveringstemperatur på 80–85 grader. Modellen är certifierad av European Coffee Brewing Centre (ECBC).
  Mer info
 • Vattenkokare 1,7 l
  Vattenkokare 1,7 l
  Rostfri sladdlös vattenkokare, 1.7 l vatten. Slät bottenplatta i rostfritt stål, lätt att göra rent, dolda värmeelement. Torrkokning- och överhettningsskydd.
  Mer info
 • Vevradio, överlevnad, MMR88
  Vevradio, överlevnad, MMR88
  Sangean "strömlösa" radio. Laddas med dynamovev, solljus eller USB. Inbyggd ficklampa med SOS och alarmsignal, välj mellan pulserande eller fast ljus. FM och AM radio. Vatten och stöttålig. Med MMR88 kan du ladda din smarta telefon om det behövs. Inbyggt uppladdningsbart LITIUMION batteri med laddning indikator. Inbyggd klocka med larm. Perfekt radiomottagning.
  Mer info
 • Äggkokare, 7 ägg, EB-07004
  Äggkokare, 7 ägg, EB-07004
  Äggkokare för sju ägg. Slipp timers och tidspassning när du kokar ägg. När ljudsignalen hörs är äggen klara och med den löstagbara äggskålen lyfts de färdigkokta äggen enkelt ur äggkokaren.
  Automatisk avstängning. Måttbägare och en äggpickare medföljer.
  Mer info
 • Mikrovågsugn, 700 W, 20 l
  Mikrovågsugn, 700 W, 20 l
  Mikrovågsugnens dubbla reglage har en enkel, elegant design med metallkanter för en prydlig och snygg look. Med en enkel vridning väljer du enkelt den bästa effektinställningen från 5 nivåer och ställer in tillagningstiden på upp till 35 minuter. Den har en glasfront i fullstorlek som täcker hela dörren. Med sin släta, minimalistiska look smälter den sömlöst in i all slags modern köksinteriör.
  Mikrovågsugnen är utrustad med stark LED-belysning, vilket gör att du tydligt kan se all mat som placeras i mikrovågsugnen utan att öppna dörren.
  Mer info
 • Mus, trådlös optisk, tyst, M300 Multi-Mode
  Mus, trådlös optisk, tyst, M300 Multi-Mode
  M300 Silent paras automatiskt till arbetsenheten. Den ansluts samtidigt till upp till 3 enheter och växlar enkelt mellan dem med ett klick på en knapp. Det förenklar aktiviteter över plattformar, och uppfyller krav på flera uppgifter.

  Förfinad, med en högkvalitativ finish och ett bekvämt halkfritt rullningshjul, överför M300 med Rapoos senaste och kraftfulla trådlösa multiläge med Bluetooth 3.0, 4.0 och 2.4 GHz. Den bekväma kompakta designen förstärks av en "tyst klick" -funktion, som ger dig frihet och ett sinnesfrid eftersom du inte längre behöver vara orolig för att störa de omkring dig.

  För att passa olika preferenser har M300 Silent en högpresterande sensor, helt justerbar från 600 till 1600 DPI. Den medföljande Nano USB-mottagaren kan förvaras säkert och bekvämt i musens bas. För att komplettera detta erbjuder Rapoos energisparande teknik upp till 9 månaders batteritid.

  I paketet
  Trådlös mus, Nano USB-mottagare, 1 AA alkaliskt batteri (installerat), snabbstartguide

  Systemkrav
  Windows® XP / Vista / 7/8/10, USB-port
  Mac OS® X 10.4 eller senare, USB-port
  Mer info
 • Dammsugare sladdlös, BCH86HYG2
  Dammsugare sladdlös, BCH86HYG2
  Athlet ProHygienic, sladdlös dammsugare. LongLife-motor för hög prestanda och lång livslängd. Motoriserad turboborste med hög prestanda för effektiv rengöring på alla typer av ytor.
  3 prestandanivåer
  Nivå 1: för enkel rengöring och maximal varaktighet
  Nivå 2: för normal rengöring och standardlängd
  Turbo-nivå: för krävande och kort rengöring

  • ProHygienic Filter System: trippelfiltrering av luften, gör att du har renare luft ut från dammsugaren än i övriga huset.
  • Bosch Lithium-Ion teknologi: tåliga och kraftfulla laddningsbara batterier, extra lång driftstid och kort uppladdningstid.
  • SmartSensor Control: sensorstyrd prestanda vaje gång: LED lampa indikerar att rengöring behövs.
  • AllFloor HighPower munstycket: en borste för alla golv med utmärkt resultat.
  • RotationClean: enkel och snabb rengöring - du behöver inte tvätta filtret.
  Mer info
 • Vattenkokare, 1,7 l, WK-123314.1
  Vattenkokare, 1,7 l, WK-123314.1
  Effektiv och rymlig vattenkokare. Denna snabba och stilrena vattenkokare med en effekt på hela 2200 W kokar snabbt upp ditt vatten.
  En indikator på vattenkokaren visar tydligt vattennivån. Torrkokningsskydd med automatisk avstängning.

  • Vattennivåindikator
  • 360 graders sladdlös kanna
  • Automatisk avstängning
  • Belyst på-/av knapp
  Mer info
 • Brödrost DesignLine
  Brödrost DesignLine
  Brödrost för 2 skivor, rostfri. Steglös inställning av rostningsgraden och även med läge för återuppvärmning. Extra stora värmeelement ger jämn rostningsyta. Automatisk avstängning om brödskivan fastnar.
  Mer info
 • Brödrost, 2-skivor, TO-114308.4
  Brödrost, 2-skivor, TO-114308.4
  Brödrost för två skivor. Löstagbar behållare som samlar upp smulor. Med flera val av rostningsnivåer regleras tiden för rostningen och gummifötterna på undersidan gör att brödrosten står stabilt. Den automatiska popup-funktionen ser till att bröden hoppar upp när de är klara. Vill du stoppa rostningen tidigare finns en knapp för att avbryta.
  Mer info
 • Vattenkokare, 1,2 l
  Vattenkokare, 1,2 l
  Få kokande vatten på några minuter med denna vattenkokaren från Black+Decker med en kapacitet på 1,2 l.

  För att göra rengöringsprocessen bekvämare och enklare är kannans element dolt och filtret kan tas bort. Kannan innehåller en vattendisplay som tydligt visar vattennivån hela tiden. Den har också ett automatiskt avstängningssystem som stänger av vattenkokaren när den kokar. Kontrollampan gör det enkelt att se om vattenkokaren är på eller av.

  Kannan har en 360º-position så den är enkel att använda för både vänster- och högerhänta. Använd den med en hand tack vare den enkla locköppningsknappen.
  Mer info
 • Kaffebryggare för kontorsmiljö
  Kaffebryggare för kontorsmiljö
  Moccamaster CD Thermo Automatic Double brygger kaffet direkt i de medföljande termoskannorna där kaffet behåller en perfekt serveringstemperatur. Den har automatiskt droppstopp och brygger 2 kannor kaffe (à 1,25 liter) på 6 minuter. Termoskannorna bör förvärmas före användning. De levereras med både blandningslock och skruvlock. Brygger kaffet direkt i den praktiska och stilrena termoskannan med glasinsats
  Mer info
Visar 20 av 82

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript