Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vattenförbrukning

Cirka en femtedel av energianvändningen i ett hushåll går till att värma varmvatten för disk, dusch och tvätt. Om flödestiden och temperaturen begränsas och anpassas efter varje enskilt tappställe kan både energi- och vattenförbrukningen minskas1.

 

Handdusch

Ett av de mest effektiva och enklaste metoderna för att minska kostnader är att investera i ett snålspolande duschmunstycke2.

 

 

Duschset

Genom att byta duschblandare till högsta energiklass och investera i ett vattenbesparande duschset kan besparingen bli upp till 50 procent2.

 

Blandare

Energieffektiva blandare förbrukar mindre vatten och energi. Genom att uppdatera din befintliga blandare kan du uppfylla de flödeskrav som gäller för EU-taxonomin. För köks- och tvättställsblandare gäller maximalt flöde på 6 liter/min vid ett tryck på 3 bar3.

 

Uppdatera kök och tvättstuga genom att:

Beröringsfria blandare

Beröringsfria blandare ger en låg vatten- och energiförbrukning. Besparingspotentialen är upp till 50 procent av vatten- och energiförbrukningen. Blandarna lämpar sig särskilt för platser som ställer höga krav på hygien samt i större offentliga och kommersiella lokaler2.

 

Tvättställ

Ta del av vårt sortiment

 

Kök

Ta del av vårt sortiment

 

 

 

Toaletter

Toaletten är en annan stor källa till vattenförbrukning. Genom att installera en toalett som har dubbelspolning kan du reglera hur mycket vatten som används.

1 Källa: Energirådgivningen

2 Källa: ORAS

3 Källa: FM Mattsson

 

Läs mer

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript