Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2017-11-28

Ahlsell nystartar med en ny, fräsch butik i Stenungsund

Just nu pågår byggnationen av Ahlsells nya butik i Stenungsund som kommer att öppna den 11 december i år.

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 200 butiker i Norden. Den nybyggda butiken i Stenungsund kommer att omfatta cirka 1 700 kvadratmeter och ligger bara 500 meter från den nuvarande butiken på Mejselvägen.

– Vår nya fullsortimentsbutik kommer att ge en helt ny kundupplevelse, konstaterar butikschef Niklas Axelsson. Nu får vi möjlighet att växa inom alla segment, och kommer att satsa lite extra på infästning och kundkategorierna Bygg och Fastighet.

Den nybyggda butiken utformas enligt Ahlsells uppskattade butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna.

– Butiken blir mer ändamålsenligt och får ett betydligt modernare snitt än den nuvarande som i och med flytten kommer att läggas ned, säger Magnus Häggström, försäljningschef Butik Region Väst på Ahlsell. Det känns roligt att utveckla verksamheten på flera olika plan för att kunna bistå våra kunder i Stenungsund på ett ännu bättre sätt.

Den nya butikens adress är Verkmästarevägen 7, 444 32 Stenungsund

För ytterligare information kontakta:

Magnus Häggström, försäljningschef Butik Region Väst, 031-834 816, magnus.haggstrom@ahlsell.se

Ahlsell Sverige är den ledande distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Företagets kundlöfte ”Ahlsell gör det enklare att vara proffs” uppfylls genom ett unikt erbjudande som omfattar över en miljon artiklar och lösningar. Ahlsell Sverige, med drygt 3 000 medarbetare, över 100 butiker och ett centrallager i Hallsberg, är ett affärsområde inom Ahlsell-koncernen som är noterad på Nasdaq Stockholm.

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript