Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-06-12

Ahlsell förvärvar Industripartner AS

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om köp av samtliga aktier i Industripartner AS för att ytterligare stärka positionen inom industrisegmentet. Industripartner AS har 6 anställda och en omsättning på cirka 31 miljoner år 2023.

Industripartner AS erbjuder ett heltäckande sortiment av verktyg, maskiner, personlig skyddsutrustning och industriella förbrukningsartiklar inom industri, olja och gas, havsbruk, bygg och anläggning samt offentlig förvaltning.

Industripartner AS, som grundades 2021 och är lokaliserat i Orkanger i Norge, har sedan starten byggt upp en solid kundbas genom att leverera produkter, lösningar och tjänster med ett starkt kundfokus. Ahlsell har idag ingen etablering i Orkanger och kan genom förvärvet förstärka servicegrad och tillgänglighet på den lokala marknaden i Norge. Detta möjliggör för kunder att minimera produktionsstopp och förlänga livslängden på sin utrustning, vilket ger både miljömässiga vinster och ökad effektivitet.

Tillträde förväntas ske i juni 2024.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. För mer information besök www.ahlsell.com

Pressmeddelande, Stockholm, 12 juni 2024

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript