Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2024-04-19

Ahlsell förvärvar Verktøy-Maskin AS

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om köp av samtliga aktier i Verktøy-Maskin AS för att ytterligare stärka positionen inom industrisegmentet. Verktøy-Maskin har 9 anställda och en omsättning på cirka 42 miljoner år 2023.

Sedan 1976 har Verktøy-Maskin varit en pålitlig leverantör till industrisektorn kring Mandal där bolaget är etablerat. Företaget erbjuder ett brett sortiment inom; verktyg, skärande verktyg, transmission, skyddsutrustning, arbetskläder, förbrukningsmaterial och infästning.

Verktøy-Maskin är kända för sitt fokus på kundservice och korta leveranstider. Genom att kombinera Ahlsells och Verktøy-Maskins logistikkapacitet, får kunden tillgång till ett ännu bredare sortiment, och kan därigenom effektivisera sina inköp ytterligare.

Tillträde förväntas ske i juni 2024.

För ytterligare information kontakta:
Claes Seldeby, VD och Koncernchef, Ahlsell AB
08-685 70 00, claes.seldeby@ahlsell.se

Pressmeddelande, Stockholm, 19 april 2024

 

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare.

Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, nästan 8000 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.com

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript