Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Belysning

Vi kan belysning!

Belysningsmarknaden genomgår just nu den största förändringen sedan glödlampan, genom omställningen från traditionell teknik till LED och styrsystem. Ahlsell har kunskapen och resurserna för att tillsammans med dig sätta ihop de bästa belysningslösningarna genom att bistå med produktval, leverantörsval, projektering, kalkylering, ljusberäkningar och logistik. Slutresultatet är en optimal och kostnadseffektiv lösning för varje enskild lokal och projekt – stora som små. Genom vårt samarbete med såväl mindre lokala som stora globala leverantörer säkerställer vi att dina projekt alltid ligger i framkant när det gäller teknikutvecklingen.

 

Den stora omställningen

Lysrör och kompaktlysrör är sedan 2023 förbjudna att tillverkas och importeras inom EU eftersom dessa innehåller kvicksilver och har hög energiförbrukning.

 

 

 

Energieffektiva produktval

Med rätt produkter på rätt plats får du en effektiv belysningsanläggning som sparar både energi, miljö och pengar.

 

 

Tillgänglighet, logistik och butik

Ahlsell finns tillgänglig lokalt nära dig genom vårt butiksnät som sträcker sig från norr till söder och naturligtvis via vår webbutik. Vårt logistikcentrum i Hallsberg förser dig med snabba och effektiva leveranser.

 

 

 

Upplevelse och hälsa

Modern belysning är inte bara energieffektiv utan ökar även vårt välbefinnande och påverkar såväl upplevelse och säkerhet som hälsa. Vi hjälper dig att välja rätt.

 

 

 

Kunskap, regler och krav

Belysningen ska vara anpassad efter det arbete som ska utföras och den ska kunna anpassas efter varje individs behov. Det ställer krav på en genom­tänkt belysning. Vi hjälper dig att välja rätt.

 

 

 

Projektering och rådgivning

Vi skräddarsyr lösningar för dina behov utifrån dina förutsättningar. Genom platsbesök, belysningsberäkningar och visualiseringar optimerar vi anläggningen tillsammans med dig.

 

 

 

Energi- och kostnadsbesparingar

LED-tekniken ger inte bara energieffektiva lösningar utan även minskade kostnader för underhåll. Vi hjälper dig med kalkylerna.

 

 

 

Hållbart samhälle

På Ahlsell värnar vi om miljön och ett hållbart samhälle i allt vi gör. Ta del av vårt hållbarhetsarbete.

 

 

Läs mer

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript