Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2019-03-19

Ahlsell förvärvar grossist inom ventilation och plåt med starkt fotfäste i Stockholm

Ahlsell AB har tecknat avtal om att förvärva Bahab Vent & Plåt AB (Bahab), en svensk grossist inom ventilation och plåt. Företaget har 16 anställda och omsätter cirka 140 MSEK årligen.

Sedan 2008 erbjuder Bahab ett kvalitetssortiment inom ventilation och plåt till kunder i Stockholmsregionen. Bahab har två anläggningar; en i Sätra och en i Lunda.

För kunderna kommer förvärvet innebära ett ännu bredare utbud av produkter och tjänster. Till exempel kommer Bahabs nuvarande utbud att kompletteras med bland annat produkter inom tillfällig el, verktyg, förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Tillträde av förvärvet planeras ske under april och förvärvet förväntas ha en marginell positiv påverkan på koncernens resultat.

Bahab

För ytterligare information kontakta:
Karin Larsson, Chef för IR och extern kommunikation
08 685 59 24, karin.larsson@ahlsell.se

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter drygt 31 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Pressmeddelande, Stockholm, 19 mars 2019

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript