Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hållbarhet och samhälle

Vår vision på Ahlsell - Vi bygger ett mer hållbart samhälle - beskriver vad vår verksamhet och erbjudande syftar till. Tillsammans med ett utvecklat strategiskt ramverk finns en samlad färdplan för hur vi kan och ska arbeta integrerat för hållbar tillväxt och värdeskapande. Både vad gäller våra egna och våra kunders hållbarhetsmål och vårt gemensamma bidrag till ett hållbart samhälle. Klicka på bilden nedan för att se mer.

Med detta sagt är vi medvetna om att vi har en lång resa kvar till en klimatneutral värdekedja med resurseffektiva, cirkulära flöden av material och produkter. Vårt arbete inom hållbarhet har fyra fokusområden: minskad miljöpåverkan, ansvarsfulla inköp, hälsa & säkerhet, innovation & samarbete som vilar på vårt Hållbara medarbetarskap som är den stabila grund våra medarbetare utgör.

Ahlsell och Barncancerfonden

 

Vi har ett mångårigt samarbete med Barncancerfonden. Under 2017 inledde vi ett huvudpartnersamarbete som både har stärkt samarbetet och vårt sociala ansvarstagande. Glädjande nog har forskningen lett till att fler och fler barn överlever. Idag överlever 85 % av barnen som drabbas. Det är bra, men vi är inte nöjda med det och kampen mot barncancer fortsätter. För barn och cancer hör inte ihop.

Ett exempel på detta är att vi anordnar Gåvasan för våra medarbetare där vi uppmuntrar till Hälsosam rörelse samt att vi på Ahlsell skänker pengar för varje genomfört Vasalopp våra medarbetare har gått. Vi har även vår årliga Ahlsell Padel Tour på hösten anmälningsavgifter går oavkortat till Barncancerfonden samt vår Ahlsell Golf Tour som startar under våren där också avgiften går till Barncancerfonden.

Upptäck mer

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega?

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript