Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Jobba hos oss

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Vi är en stor arbetsgivare med ca 7 500 medarbetare, vi har över 300 butiker, fyra centrallager och vi har en omsättning på 50 miljarder. Därför kan vi erbjuda många olika karriärmöjligheter och intressanta utmaningar. Vårt medarbetarlöfte lyder: Den bästa tiden i ditt arbetsliv. Varmt välkommen till oss på Ahlsell!

 

Vår medarbetares utveckling är och förblir en prioritet för oss. Därför är det fantastiskt roligt att vi återigen tilldelats denna utmärkelse. Ett utdrag ur motiveringen lyder:

 

"Med fokus på att ständigt utveckla och stödja sina anställdas kompetens skapar Ahlsell en plats där mångfald och innovation uppmuntras. Dess dedikation till att leverera högkvalitativa lösningar till sina kunder gör Ahlsell till en attraktiv arbetsgivare som inspirerar till professionell tillväxt och personlig utveckling."

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega?

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript