Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Jobba hos oss

Varje dag besöker tusentals människor våra butiker eller beställer våra produkter på nätet, många vänder sig också till våra säljare för råd. Vi är en stor arbetsgivare med cirka 3 300 medarbetare i butik, inom logistik och på kontor. Hos oss finns alltså en uppsjö av olika yrkesroller och befattningar, vilket gör att vi kan erbjuda många karriärmöjligheter.

Här hittar du lediga jobb hos oss på Ahlsell, lär dig mer om hur det är att vara en av oss och hur vi ser på din utveckling.

Är du vår nya kollega?

För att uppfylla våra kunders önskningar och förväntningar behöver vi medarbetare med ett brett spektrum av kunskapsområden, erfarenheter och bakgrund. Delar du vårt intresse för att möta kunders olika behov, göra det lilla extra och ha stor möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du jobba med kvalitet och service samtidigt som du gör vardagen lite enklare för våra kunder? Då kanske du är vår nya kollega?

Jobba hos oss på Ahlsell

Hos oss jobbar människor som skapar kreativitet, inkludering och tillväxt. Söker du jobb kanske du hittar det hos oss som butikschef, försäljningschef, butikssäljare, innesäljare, utesäljare, specialistsäljare, produktchef, säljsupport, webbredaktör, truckförare eller verksamhetsutvecklare. Vi jobbar med miljö och hållbarhet, butik, lager, administration, marknadsföring, försäljning, kommunikation, produktdata, affärsdata, logistik, ekonomi, avtal och alla andra möjligheter på en arbetsplats.


Vi bryr oss om din utveckling

Vi är övertygade om att du presterar och utvecklas som mest när du känner att du är en del av något större. Därför gillar vi på Ahlsell tydliga mål och mycket feedback! Vi tror att lärande och utveckling sker i arbetet och att vi har mycket att vinna genom att ta del av varandras kunskaper och erfarenhet, därför uppmuntrar och uppmanar vi till intern rörlighet.

Din karriär hos oss ska gå precis den väg som du vill, det behöver inte innebära att du tar dig an en chefsroll utan det kan handla om att specialisera dig inom ett affärsområde. Varje medarbetares insats skapar vårt företags affärer och framgång. Om du utvecklas, utvecklas Ahlsell!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript